Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha megdöglők akkor a spirituál...

Ha megdöglők akkor a spirituális sátánizmus tana szerint mi lesz velem?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 01:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10esnek igaza van! itt a legtöbb válaszoló nem a kérdésre válaszolt csak két értelmes válasz volt eddig... a 3as válasz meg luciferé.... -.-"
2015. jún. 2. 18:10
 12/22 anonim ***** válasza:

10-es Ne egyél meg légyszíves, én a kérdésre válaszoltam, de te mire válaszoltál? Jah, belinkeltél valamit és azt mondtad, hogy "ez bonyolult" nagyon ötletes. :D

Egyébként, mivel a sátánizmusnak sok ágazata is van, és nincs írott feljegyzés, hogy a halál után pontosan hová fog kerülni a sátánizmussal foglalkozó egyén. Emiatt ez ágazatonként változó, mert mondjuk, ha te sátánista vagy és úgy hiszed, hogy a sátán neked külön lakosztályt tart fent, egy másik sátánista, aki egy másik ágazatot űz, nem biztos, hogy egyetért majd veled. Mert nincs olyan írott szabály, mely kiterjed a többi sátánista ágazatra.

2015. jún. 2. 18:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem eddig a 6-os és 12-es kommentelő adta a leghasznosabb választ. Nem nagyon kedvelem, mert nincs humora és nem is intelligens, de annak ellenére a válasz szinte tökéletes volt, gratulálok!
2015. jún. 2. 19:34
 14/22 anonim ***** válasza:

jaj, Joker, de viccesek vagyunk, de viccesek vagyunk...

kérdező? te meg le vagy tojva - nem érdekel a lelked hová kerül, ha téged sem érdekel, amit a négyben írtam. Meg nem akarsz dolgozni ezen normálisan, csak divatos majomkodással.

2015. jún. 2. 22:20
 15/22 A kérdező kommentje:
Felőlem összes variáció, az összes ágazatra elfogadott, akár nem spirituálisat is lehet említeni de akkor jelöld, hogy nem a spirituális vagy ha azon belül van valami akkor mi van... amúgy keresztényen belül is 2 alap varjáció van a purgatóriumos és a natur verzió...
2015. jún. 2. 23:15
 16/22 anonim ***** válasza:

,,megdöglők"

- Milyen faragatlan kifejezés ez? Hogy beszélsz te?

Egy utolsó ..... lehetsz te!

2015. jún. 3. 00:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha megdöglesz a pokolba kerülsz a sátánhoz, azt imádtad, hát oda való vagy.
2015. jún. 3. 01:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Joker nem törődj a két kövér hobbittal, a drágaszák mindig vigyázz rád. Egyébként pedig egyik sem adott használható választ rajtad kívül, mert mit is mondott a 4-es kommentelő? Hát körülbelül körbe magyarázta, de egyértelmű választ nem adott. A 17-nek pedig nyugodtan megmondhatod, hogy némelyik sátánista nem a sátánt imádja, hanem valamelyik démont, és némelyik sátánista nem hisz, hogy a halál után van számára hely, ezért próbálja kiélvezni a Földi létet.

A kérdezőnek pedig, csak annyit mondok, hogy hamarosan felkeresem ezt a Joy of Satan weboldalt és kiderítem neked, ha beledöglökis, ha a lelkemet kell eladnom az információért, de akkor is megtudjuk mi fog történni az emberrel a spirituális sátánizmus szerint, ha az egyik vesémet kell eladjam. De most, hogy olvasom ezeket a cikkeket, blogokat azt tudtam meg, hogy ezek a spirituális sátánisták önmagukban szerelmesek és ezt full komolyan mondom. Arról már ne is beszéljünk, hogy egyenesen utálják a kereszténységet, ha tehetnék felakasztanák a szegény Pápát, de szerencsére vannak testőrei. :D Szerintem ezek azt hiszik, hogy a haláluk után egyenlők lesznek a démonokkal, esetleg őket szeretettel várják a túlvilágon tűzijáték meg minden. És bízzál Joker-ben, bízzál!

2015. jún. 3. 09:13
 19/22 anonim ***** válasza:

18-as köszönöm a biztató szavakat rád mindig számíthatok, de ugyanakkor nem értünk mindenben egyet, jah és tanulj meg rendesen írni!

Egyébként utánajártam és meg is kérdezem egy másik angol kollégát is, aki szintén körbe-magyarázta a dolgokat. Tehát a jelenlegi tudásom szerint azt mondanám, hogy a spirituális sátánisták maguk sincsenek tisztában ezzel, van aki reinkarnációról beszél, és van, aki mennyország fölé helyezi a poklot és értelemszerűen a mennyország kerül a pokol helyére. De a legtöbben nem fogadják el azt a vallásfilozófiát, miszerint a haláluk után megkapják, ami jár nekik, ők itt és most akarják kiélvezni az élet minden egyes örömét, és szerintük a halál egy nagy önmegtartóztatás ezért kell az életre koncentrálni. Ez pedig megérdemel egy tapsot, már ha engem kérdeztek. Ha még többet tudok meg eme csodálatos sátánizmusról, akkor írok neked. Hacsak addig nem átkozol a sárga földig, ahogy már oly sokan tették velem, mert ennél a részlegnél sok az érzelmileg labilis ember palánta. :D

2015. jún. 3. 10:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát jól el vagy, mint a befőtt, te Joker 2.0
2015. jún. 3. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!