Van itt olyan, aki már nem tini, de spirituális útkeresésben van?
Kicsit nagyot kérsz. Mivel foglalkozik valaki, aki spirituális utat keres? Kénytelen mindennel, tudományossal, és spirituálissal is egyaránt, legalább érintőlegesen. Minél régebb óta csinálja, annál inkább. Nem lehet csak úgy pár szóba sűríteni, mert akkor úgy fogja kivenni magát, mintha nem egyszerű kutakodók lennénk, hanem valami felsőbbrendű tudás birtokosai.
Sok minden érdekel, főképp az elméleti síkon, és sok dolog van, ami gyakorlatban is érdekesnek tűnik. Keresgélni minden irányban keresek, találok, megjegyzek, máskülönben nem lenne összefüggés.
Huo-nak igaza van.
Ezt nem lehet két sorba sűríteni.
Sőt, nem is értem, milyen történetre gondolsz.
Spirituális útkeresés alatt elmesélhetném az egész életemet és a gondolkodásmódomat. Nem csak a mostanit, hanem az 5, 10 és 15 éves korit is, hogy lásd a kereséseim eredményét és a változást. Elmesélhetném a lelkivilágom hullámait, a hatásokat, amik érnek engem és megváltoztatnak és hasonlók.
Önmagamban keresgélek, sehol máshol. Önmagamban és a természetben. Tulajdonképpen... mindenütt. :)
Köszönöm, hogy írtatok. Igen, ha innen nézzük, valóban nehéz és hosszadalmas megfogalmazni. (Mellesleg, ha van kedved hozzá, akár az egész életed is elmesélheted...:))
Ugyanakkor olyan nem létezik, hogy egy ember "mindennel" foglalkozzon. Hogy mindenre nyitott vagy, az lehetséges, de ebben az esetben ezt csak "passzív keresés"-nek nevezném. Ha aktívan foglalkozol valamivel, akár sokféle dologgal is, az mindenképpen véges számú, és kb 2-3 sorban össze lehet foglalni. Ezt végképp nem értem: "Nem lehet csak úgy pár szóba sűríteni, mert akkor úgy fogja kivenni magát, mintha nem egyszerű kutakodók lennénk, hanem valami felsőbbrendű tudás birtokosai." -???
Ez így nagyon nehéz dolog.
Először is megszülettem erre a világra ezzel a lélekkel, öntudatom van és használom is minden egyes pillanatban. Ez valójában már maga az út megtalálása.
Azokhoz szólsz, akik jutottak valamire... de mire gondolsz?
Azért ez a "spirituális útkeresés" elég sok mindent magában foglal.
Ahogy fent leírtam: a legfontosabb dologig már eljutottam: használom a tudatomat. Innentől már minden lehetőségem adott és, ha akarom, bármire képes vagyok. Csak hát, ez a bármire szó annyira elképzelhetetlen, hogy hiába van meg az akarat, ha a hit nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!