Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Démon idézés, démoni alku...

Démon idézés, démoni alku hogy megy ez?

Figyelt kérdés

2015. jún. 8. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

Ki mondta hogy nem imádják? És ki mondta, hogy akik istent imádják, tényleg istent imádják? Az emberek hite döntő részben önmagukért van. Valamilyen támaszt keresnek, amivel kibírják az életet. Ez teljesen rendjén is van. A katolikus ismerőseim majdnem mind kiegyensúlyozott, szerető családban élő emberek. Aki pedig ténylegesen istent keresni, általában nem ragaszkodik csökönyösen egy valláshoz.

Ha olvasol például bibliát, ott nem azt fogod látni, hogy imádják istent, hanem hogy rettegik. A büntetéstől félnek, amit a törvény megszegőire kiszab. Ez a félelem nagyobb visszatartó erő a bűntől, mint azon javak ígérete, amelyeket a híveknek feltételesen ajánl. Istenről, istenekről, és démonokról vitatkozni legalább egy kis olvasottság nélkül teljesen fölösleges.

2015. jún. 8. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Vannak akik nem imádják istent. Olyanok is vannak akik az ördögöt imádják. Amúgy jogos a felvetés,az emberek inkább tartanak tőle. Nem véletlenül mondják úgy,hogy "istenfélő" emberek. A kereszténység fenyeget és büntetéssel riogat.
2015. jún. 9. 13:00
 13/17 nagypapa válasza:
67%
Hogy okos emberek mennyi ostobaságot összeírnak!
2015. jún. 13. 08:19
 14/17 anonim ***** válasza:

loál!

irány az őrület és a szenvedés!

2015. jún. 13. 11:00
 15/17 Kronosz Olen válasza:

Valakik túl sok supernatural-t néztek. De hogy valami értelmes választ is írjak, kérdező te egy szomorú, lusta disznó vagy. Nem tudom hogy miért akarnád egy démon segítségét kérni, de azt tudom mi okból: lusta vagy tenni bármit is a céljaid eléréséért, és mással akarod megjavíttatni az életed, még ha ez annak elvesztésébe kerülhet. Nincs benned semmi kűzdőszellem. Azt javaslom beszélgess el egy szakemberrel (orvosra, vagy csak egy lelkitársra gondoltam) akiben több a motiváció mint amennyi neki kell, és hagyd hogy adjon neked a sajátjából.

Sok fura dolog van az életben. Ne démonnal akarj kezdeni. Remélem tudtam segíteni. Drukkolok! :)

2015. jún. 14. 07:18
 16/17 Missi_Key ***** válasza:

bocs, kissé off, de ezt muszáj

Kronosz Olen

nem értem az olyan emberek mint te miért feltételezik hogy ha egy álom nem valósul meg az mindenképp lustaság.

én pl szeretnék 10 évet visszafiatalodni, örökké élni, és levitálni. nyilván csak lusta vagyok.

2015. jún. 17. 00:35
 17/17 saringan61 válasza:
Ne idèzzzzzzz semmit maradj a földön az meberek között! A termèszet felettivel nem érdemes játszani.... Nem nehéz megidèzni de annál nehezebb megszabadúlni tőle! Ha nincs meg a képesség benned akkor sosem fogod tudni
2016. júl. 16. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!