De mért akarsz, olyant tenni amit megbánnál?
Ne próbálj meg démont idézni.
Nagy energiát igényelne,amire nem vagy képes.
Előző válaszoló, van benne valami amit írsz:)
Viszont azért azzal segít egy démonnak, ha megidézi.
Ugyanis a démonok nagy része elvan zárva a fizikai síktól.
Ha egyszer megidéznek egy démont, az szabad átjárást kap az ő síkja és az anyagi sík között.
Persze nem minden démon rossz, attól függ hogy viszonyul egy ember egy démonhoz.
Ha rossz a kisugárzásod, ő azt vissza vetíti neked.
Amennyiben isten alatt a mindenható, mindent teremtő istent érted, akkor miért üzletelne? Ő teremtett mindent. És ha mindenható, megteheti újra. Ugyanakkor, mire van szüksége valaminek, ami teljes, és tökéletes? Szerintem nem kell neki semmi, pláne olyasmi nem, amit egy ember adni tud. A vallás, és a hit inkább az emberért van, nem isten kedvéért.
Elemental, nem hiszem, hogy egy démonnak bármire szüksége lenne az anyagi síkról. Amit "eszik" nem anyagi, amit befolyásol nem anyagi, viszont anyagi korlátok között elveszti egy csomó olyan előnyét, amivel mi emberek például nem rendelkezünk. Persze más oka is van, miért ritka, hogy anyagi szabályokat követnek, de az meg hosszú mese, és én sem értem teljesen.
Ismertem két ilyen embert.
Az egyik a mesés élete után egy nincstelen senki lett, a másik még mindig nagyon gazdag, de olyan egyedül él, hogy azt el sem tudod képzelni.
Hogy megbánták-e?
A kíváncsiság nagy úr, de hova vezet, azt csak a végén tudod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!