Mért érzem úgy hogy el akarják venni a lelkem?
Figyelt kérdés
Mikor koncentrálok akkor egy ahoz hasonló állapotba kerülök mint mikor az ember lemegy alfába persze nyitott szemmel vagyok és megjelennek előttem fekete árnyékok és olyan érzésem van mintha a testemet elkezdenék felemelni majd húzni a lelkemnél fogva vagy mintha ki akarnák szakítani a lelkemet a testemből és hatalmas fájdalmakat élek át közben üzöltök is de nem lehet hallani csak én hallom és nem tudom mitől van ez az egész! Valaki tudja rá a választ?2015. jún. 2. 20:36
11/17 anonim válasza:
Szia! Írtam privit! Ne törődj a trollokkal, biztos vagyok benne, hogy találsz rendes segítséget, addig tedd meg azt amit megtudsz tenni.
12/17 Missi_Key válasza:
nem alszol el véletlenül..vagy félálom, alvásparalízis?
a meditálást sem ajánlják mindenkinek. ha valami pszichológiai/pszichiátriai betegséged van csak orvosi engedéllyel lehetne.
13/17 anonim válasza:
Elnézve a "normális válaszolók" helyesírását, komoly gondok vannak.
14/17 anonim válasza:
A lelket, ne úgy fogd fel hogy az örök.
A "lélek ruhád" csak egy bizonyos ideig van meg.
A Szellemed az örök.
15/17 anonim válasza:
Hello.
Ilyen nálunk is történt családon belül. Édesanyám majdnem meghalt egy ilyen eset során. Ő is úgy érezte hogy húzza valami lefele a sötétségbe. Nekem amnézia valamint ideiglenes fuldoklás jelentkezett. Bátyámnak pedig különböző hallucináció. Mióta elköltöztünk ez mind teljesen megszűnt. Lehet azt mondani hogy nagyon hülye család és mind csak képzelgés de ha egyszer megéli az ember akkor rájön nem is akkora baromság az egész.
16/17 anonim válasza:
Ne hidd igazát annak, hogy van lelked!
17/17 anonim válasza:
ha nem fordulsz orvoshoz,hívd fel Szegedi Pannit az asztro vonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!