Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mért érzem úgy hogy el akarják...

Mért érzem úgy hogy el akarják venni a lelkem?

Figyelt kérdés
Mikor koncentrálok akkor egy ahoz hasonló állapotba kerülök mint mikor az ember lemegy alfába persze nyitott szemmel vagyok és megjelennek előttem fekete árnyékok és olyan érzésem van mintha a testemet elkezdenék felemelni majd húzni a lelkemnél fogva vagy mintha ki akarnák szakítani a lelkemet a testemből és hatalmas fájdalmakat élek át közben üzöltök is de nem lehet hallani csak én hallom és nem tudom mitől van ez az egész! Valaki tudja rá a választ?
2015. jún. 2. 20:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne tudna. Pszichiatriai eset vagy, menj orvoshoz. A paranoid, skizoid mentalis zavarokat nem lehet felvallrol venni.
2015. jún. 2. 20:51
 2/17 A kérdező kommentje:
nem az idióta válaszok érdekelnek hanem a normális segítő válaszok...
2015. jún. 2. 21:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Hiszed vagy sem, ez segitseg. Attol hogy te ezt normalisnak gondolod, meg nem az, ha komolyan ilyeneket erzel, orvosi segitsegre szorulsz. Halal komolyan.
2015. jún. 2. 21:06
 4/17 A kérdező kommentje:
ez nem a szellemi képzelgés és a hülyeség hatására történik mert szellemileg teljesen ép vagyok és normális ez valami más!!
2015. jún. 2. 21:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Unatkozol?
2015. jún. 2. 21:26
 6/17 anonim ***** válasza:

Normálisnak tartod magad.

Elhiszem.

.

Tudod, mit mondott az ápolt a zárt osztályon a fődokinak?

- Doktor úr! Ha mi lennénk többen, maga lenne a rácsnak ezen oldalán!

.

Tehát szerinte ő a normális...

2015. jún. 2. 21:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez nem egy démoni megszállás kezdete véletlenül? :O
2015. jún. 3. 00:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam.
2015. jún. 3. 00:40
 9/17 anonim ***** válasza:
57%

Házszentelőt kell tartani és gyónjál. Egy misén imádkozz a lelki üdvödért és mond el ezt egy Papnak !

Minden éjjel van vagy csak alkalmanként?

2015. jún. 3. 02:01
 10/17 The Vault Dweller ***** válasza:
46%

A lélek, mint olyan, egy ókori mese.

Soha senki nem tudta bebizonyítani, hogy tényleg létezne ilyen lélek nevű izé, ami független az anyagi testtől. Az, amit léleknek neveznek az emberek nem más, mint egy agyi jelenség, ami csupán addig tart, amíg az agy kap oxigént.

[link]

Az agy működése tökéletesen magyarázható a lélek nevű kitaláció nélkül is.

Ami a kérdés alatt leírtál, azt úgy hívják, hogy alvásparalízis, ha éppen alvásból való felébredéskor történik veled.

Ha ébren vagy, és úgy történik veled ilyesmi, akkor hallucinálsz, sürgősen fordulj orvoshoz.

2015. jún. 3. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!