Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van köztetek olyan aki rájött,...

Van köztetek olyan aki rájött, hogy ö valójában egy boszorkány vagy mágus?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 24. 22:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igen. Egy autóbaleset kapcsán derült ki, aktivizálódott bennem. Volt lepergő rövid film kb 2 mp-ben 50 60 kép, sok max 3 egymás utáni képből álló filmszerű történet. Azóta nagyon sok mindent érzékelek a világból, ami szerintetek nincs, és tudományosan nem magyarázható. Próbáltam én is racionális válaszokat keresni, így több évi kutatás után ismertem meg rengeteg hasonló embert, akiknek teljesen hétköznapi életük, munkájuk van. Nagyon kevés köztük, akik a gyógyításból élnek.A legtöbben rejtőzködő életmódot választják, mert a lakosság nagy része nem tud bizonyos dolgokkal mit kezdeni. A baj ebben a fórumban, hogy azok az emberek, akik valamit érzékelnek és megoldáskeresés, tapasztalat cserélés miatt ide tévednek, azonnal le lesznek oltva, olyanok által, akik az állítják magukról, hogy két lábbal állnak a földön.
2015. máj. 5. 21:18
 22/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt halálközeli élményem személyesen,de munkám során sajnos találkoztam a halállal,mivel nekünk kellett összekészíteni leltározni a holmiját . stb aki eü területén dolgozik úgy is tudja.A barátnőm gyógyít kézrátétellel,az anyukája rákos volt és meggyógyult ,de rész vett a kemoterápián,tehát csak lelki erőt adott neki.Mert én nem éreztem semmit ebből az erőből.Mondjuk azt mondta nincsenek megnyitva a chakráim. Sok megérzése van az embernek,lát olyan dolgokat amit más nem.Most döntse el az ember elmebaj kerülgeti.
2015. máj. 6. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!