Kristályok programozása hogyan történik terápiás célból?
"Ha azt nézzük, hogy minden betegség pszichoszomatikus, magyarul lelki eredetű, akkor nem kell a szerveket külön élőként kezelni."
Csakhogy ez nem igaz. Vannak pszichoszomatikus eredetű betegségek. És vannak, amik nem azok. A legtöbb betegség nem az, tessék ezt elfelejteni.
"Chip dolog azt jelenti, hogy fizikai téren mindenre használható"
Nem mindenre. Arra használható, ami egy chip. Tudod mi egy chip egyáltalán?
"létrehozható egy robot, melynek agya kristály."
Alapvetően azért baromság az egész, mert az üveg em kristály, hanem extrém viszkozitású folyadék (akár hiszed, akár nem), illetve a szilícium-kristály, amit a processzorokban, órákban használnak, nem "agy", csupán annyit tud, hogy rezeg, és a rezgés frekvenciáját alakítják át elektromos jellé, ezért alkalmas informatikai célra. DE NEM GYÓGYÍTÁSRA, mert a jelenség, amiről beszélsz, nem létezik!
"Minden emberi gondolatnak van frekvenciája."
És mennyi a frekvenciája annak, hogy indulok ebédelni? Ez megint egy akkora marhaság. Semmiféle frekvencia nincs. Az agyhullámok léteznek, de az az idegrendszer neuronműködéseinek a kiátlagolódása, nem tudod visszafejteni belőle a gondolatokat. Nem tudsz a segítségével visszahatni az agyra. Nem tudsz gyógyítani vele. Főleg úgy nem, hogy kristályokkal hadonászol.
"És emberi állapotokra hat a fizikai környezet."
Már feltéve, hogy a "fizikai" környezet nem egy halandzsa, mint jelen esetben. És feltéve, hogy úg hat, ahogy elképzeled, és nem máshogy. Viszont a semmi a semmire nem hat sehogy, és itt ez a helyzet. Nem létező fizikai jelenséggel hatni egy nem létező biológiai jelenségen keresztül egy betegségre az nonszensz.
"Miért ne lehetne kristállyal hatni az emberi lélekre, ha azzal befolyásoljuk a környezetet?"
Mert lélek nem létezik, fentebb kifejtettem, hogy a rezgéseid miért halandzsák, és hogy a világ nem így működik, és kristályokkal nem befolyásolsz semmit.
Lélek nem létezik...rendben, de akkor minek vagy ilyen oldalon. Soha nem lehet egyről kettőre jutni, ha nem vagyunk nyitottak arra a gondolatra, hogy az ember nem gép.
Chipek nem csak memóriatárolók, hanem vezérlési folyamatokat is képesek ellátni, magukat átírni, tanulni is. Ha neked van igazad és nincs lélek, akkor pláne mindenre jó a kristály, mivel az ember érző gép szerinted. Hogyne tudná a hibát(betegséget), korrigálni egy megfelelő kristály(ami kielemez, stb.)
Lehet gondolatokat is erőszakkal bevinni emberek fejébe, erre is vannak kísérletek. Sikerült fejben lejátszani zeneszámokat. Viszont van valami, ami miatt sok ember nem érzi sajátjának és mégsem írhatóak át teljesen(manipulációval, hazugságokkal, félelemből lehet csak embert irányítani). Szerintem az ember nem gép. Gép az teszi a dolgát.
"A chipek legismertebb képviselői a processzorok és a memóriaáramkörök, de különböző vezérlési feladatokat ellátó lapkákból is számtalan található egy átlagos PC-ben."
Ne lepődj meg a válaszokon...ők még nem tartanak azon a szinten, hogy egyáltalán értsék a kérdéseket. Én is keresem a válaszokat...folyamatosan. Most például ugyan azt keresem, amit Te két évvel ezelőtt. Nem akarom, hogy kihasználjanak, és óvatos vagyok, de tudom, hogy rezgésekből épül fel a világegyetemünk, és azt is, hogy erre sok iparág rászállt. Mindenki csak eladni akar, és tanítani, mert rájöttek, hogy ez a terület még homályos . Azt tanácsolom, hogy soha ne add fel! Aki kitartóan kérdez, annak előbb-utóbb a válaszok is megérkeznek az életébe.
Ha ez nem is volt válasz, de tudd, hogy egyre többen kérdezünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!