Kristályok programozása hogyan történik terápiás célból?
Kategorikusan kijelenthető, hogy minden, ami ezoterikus kontextusban felmerül a kristályokkal kapcsolatban, legyen az a kristályok definíciója, a használat és a biológiai hatás kifejtése, magának a biológiai test működésének az elképzelése, totális tévedés és hazugság. Nem a "tudomány jelenlegi állása szerint", hanem totálisan és visszavonhatatlanul.
Egyébként én ebben hiszek:
Másodiknak ment a zöld kéz, mert értelmes válasz volt. Nem muszáj egyetértenünk.
Negyedik; Mi van akkor, ha az ember csak olyant tud elképzelni, ami létezhet? Sárkányok is a Föld minden táján régóta legendák, kollektív tudatban benne vannak.
Értem. Eszembe jutott, állítólag az eredeti kristálykoponyák is képesek információkat közvetíteni. Száz éve mikrocsipeket is kinevették volna vagy egy pici pendrive-ot is. Ha próbáltuk volna elmagyarázni, hogy mennyi mozifilm férhet rá vagy kép és hanganyag. Ha száz évvel ezelőtti ember kezébe nyomtam volna egyet, akkor száz szélhámos kifaragta volna fából pénzért, aztán hozzá imádkoztak volna ezrek.... azt akarom mondani, hogy működhet egyeseknek, de sokan nem hisznek benne, hanem egyszerűen csak pénzt akarnak keresni és majd jön Vágó István leleplezni őket.
Gyógyító kristályokról millió könyv van, programozásukról nincs.
Illetve kaptam egy levelet, hogy valaki foglalkozik vele. Nem akarom leírni a nevét, szerintem hiteles ember, sokak szerint biztos nem az.
Kíváncsi vagyok, kinek mi a gyakorlata.
Ha át lehet programozni a kristályokat, akkor logikátlanok az ezotériai ajánlások a különböző kristályok használatára.
Az alkimisták át akarták programozni (csak ők még nem ismerték ezt a kifejezést...) az ólmot arannyá. Sikertelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!