Vajon ezek kristályok vagy üvegek?
2011. ápr. 23. 19:22
1/23 anonim válasza:
Eléggé üveggyanúsak, de a hamisítványok sajnos elég élethűek. Milyen féldrágakövet szeretnél pontosan?
2/23 A kérdező kommentje:
Hegyikristály az pontosan jó lenne,de ilyen alakúban mint a képen a középsö,vagy a jobb szélsö..És hogy legyen rajta ugyanilyen nyakba akasztó is,ez fontos..De csináltatni hol tudnék ilyet? Esetleg mi lenne a jobb oldali kék megfelelöje féldrágakőben?
2011. ápr. 23. 19:47
3/23 anonim válasza:
A jobb oldali kéket zafírnak tippelem. Beütöd a gugli képkeresőjébe, hogy hegyikristály medál, szinte mind megrendelhető ezerféle típusban. Arra vigyázz, hogy megbízható helyről szerezd be.
4/23 A kérdező kommentje:
Én is Zafirnak tippeltem,de nem tudom ezt a rendelést,mivel ahol próbálkoztam még azt mondták hogy ilyen formában nem létezik,illetve nem is tudják elkésziteni,mert nincs hozzá megfelelö hegyikristály..Mindenhol ilyen amatörök vannak?
2011. ápr. 23. 20:12
5/23 anonim válasza:
Szerintem keresgélj még, esetleg az inga alakú jelzővel is.
6/23 anonim válasza:
A hegyikristálynak pontosan meg van hogy milyen alakú, nem úgy van hogy tetszőleges formájú lesz! Különben a hegyikristály kvarc semmi más!És csak víztiszta és rózsaszín van belőle.Hatása meg nulla, ostoba hiedelem!
7/23 anonim válasza:
Kedves 63%-os! A kristályokat sokféleképpen csiszolhatják, de a te tudásod ezzel kapcsolatban 0, mert nagyon sok színű kvarckristály van, az meg hogy teneked nem hihető a hatásuk az 1 dolog.
8/23 A kérdező kommentje:
ma 20:25
Te mit ajánlassz hova forduljak?
Már sok helyt olvastam hogy a Hegyikristálynak van v mi energikus hatása,csak lehet benne v mi..
2011. ápr. 23. 20:28
9/23 anonim válasza:
Én írtam, hogy keresgélj a guglin, a hegyikristály mindenkinek jó, körülnézek és ha találok valamit beírom az oldalt.
10/23 anonim válasza:
Minden városban van ásványbolt, ott érdeklődj, esetleg ékszerüzletekben ahol látsz ásványokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!