Vajon ezek kristályok vagy üvegek?
"nagyon sok színű kvarckristály van"
Én csak egy vegyész vagyok te úgy látszik felfedeztél nem is értem miért nem kaptál Nobel díjat.
ma 20:57
Már megtörtént.
"a Hegyikristálynak van v mi energikus hatása"
A hegyikristály majdnem tiszta SiO2, az üveghomok szintén, akkor annak mi a hatása? És ráadásul egyidősek!
" pl. az oxigénnek is van "hatása"."
Csakhogy ezt a SiO2-al egy szinten emlegetni több mint hiba.Nekem nem érdekem hogy valaki ne dobjon ki pénzt feleslegesen, mindenki úgy csapja be magát ahogy akarja.
Én is az ásványboltokra tippelek. Mellesleg a képen eredetinek látom legalább a középső kristályt ugyanis megfigyelhető bene egy fénytörés, ami repedés miatt van, ha üveglenne, már törés lenne nem repedés. A jobboldali egyértelműen zafír, a baloldali sztem ametiszt, de elég nehéz így beazonosítani.
A sima szilícium-oxidnak, ami ugye a homok, azért nincs olyan energiaközvetítő hatása, mert a hegyikristálynak, mert nem egybefüggő, töretlen kristály, és a fénytörése sem olyan tiszta, csak ha üveget olvasztanak belőle, de akkor megváltozik a struktúrája. Egy vegyész ezt igazán tudhatná...
tegnap 22:48
Látom te konyitasz v mit ezekhez! És akkor szerinted a középsö az a naracssárga az milyen kristály? A jobb oldali zafir akkor,annak már van jelentös energia hatása,nem de? De az ilyet elég borsos áron lehetne beszerezni,nem? illetve csiszolástól függ mennyire tiszta,nem? ez kihat az energia áramlására is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!