Kristályok programozása hogyan történik terápiás
célból?
11/25 anonim válasza:
Én általában Java-t használok de a régieknél néha csak a Lazarus működik.
2015. márc. 30. 15:49
Több könyvem is van a témában, csak sajnos nem nagyon van időm foglalkozni vele, de ha jól emlékszem annyi az egész, hogy kézbe veszed és erősen koncentrálsz arra, amire használni akarod. Mondjuk én inkább féldrágakövekkel és ásványokkal foglalkoztam, mint kristályokkal, de csak mert az volt kéznél... De bevált.
2015. márc. 31. 18:55
13/25 A kérdező kommentje:
Többen mondják, hogy ásványok eleve programozottak és bizonyos fémek, például réznek van "emlékező" képessége. Ki kellene szűrni a placebó vagy ön szuggesztív hatást és idegennek adni az információval feltöltött tárgyat(ahogy kell), hogy nála működik vagy sem vagy mi történik.
Nem egészen így van, nem eleve programozottak, hanem mindegyik kibocsájt egyfajta rezgést, csakúgy, mint minden más (bocs az alpári fogalmazásért) "dolog", így a szervek is. Vagyis egy bizonyos szervet az az ásvány fog gyógyítani, amelyikkel megegyezik a rezgésszáma. A kén például bélbetegségekre jó, az opál, ha jól emlékszem, fülre, stb... A legjobb a hegyikristály, az szinte mindent gyógyít.
2015. ápr. 1. 16:14
Kíváncsi lennék néhány szervnek és a hozzá tartozó kristálynak a rezgésszámára, mondjuk Hz-ben megadva, és arra is kíváncsi lennék, hogyan sikerült lemérni. Aztán, hogy milyen vizsgálatokkal sikerült feltárni a betegségek, a rezgések, és a gyógyulások közötti összefüggést. Ezek nem költői kérdések. Most ugye egyetérthetünk abban, hogy a kristályokban, rezgésekben nincs semmi ezotéria, ez materiális fizika, mérhető, ellenőrizhető, tehát méltán várok bizonyítást.
2015. ápr. 1. 16:25
Nem fizika, alternatív gyógyászat, és kb. a kínai orvoslással egyidős. De amúgy jogos a felvetés. Én amúgy már alkalmaztam ezt a módszert és bevált, azért bátorkodtam írni róla.
2015. ápr. 1. 17:07
17/25 A kérdező kommentje:
Ha kvarckristályra koncentrálunk, akkor az szilícium és oxigén vegyület, szilárd, "kagylósan" törik, órák azok is parányi kvarckristályokkal működnek, elem adta feszültségtől rezgésbe jönnek, pontos ritmusra. Minden tárgynak van rezgése ezt nem kell bizonyítani, feszültség tartja össze az anyagokat, ami inkább légüres tér. Mi is azok vagyunk, szinte légüresek. Elméletileg véletlen ősrobbanás miatt gondolkodunk....Miért feltétlenül gyógyít minden kristály, csak mert szépek?
"A Japán székhelyű IT cég a Hitachi 2x2cm-es üvegchipeket fejlesztett ki, ami a cég szakértői szerint sikerrel állhatja ki az idő próbáját. Az átlátszó négyzet alakú kvarc kristályból készült chip 40 megabájtnyi adatot képes tárolni."
[link]
"Minden tárgynak van rezgése ezt nem kell bizonyítani"
Ó, dehogynem! Méghozzá mellékelve, honnan jön az ötlet, hogyan mérték le, és mennyi lett az eredmény! Valamint továbbá: mi köze ehhez a kristályoknak, mi az összefüggés a betegséggel és a gyógyulásokkal, milyen vizsgálatok vezettek eredményre?
Nyilván semmilyen, ezo-humbug az egész, erre szerettem volna finoman rávezetni az egybegyűlteket.
A mikrocsip más dolog, nem gyógyítja a rezgése az azonos rezgésű szerveket.
2015. ápr. 1. 22:46
Hogy tud valaki ekkora oltári baromságokat komolyan venni?
Bél rezgésszáma meg az opál... Te jóságos atya ég...
2015. ápr. 1. 22:47
20/25 A kérdező kommentje:
Ha azt nézzük, hogy minden betegség pszichoszomatikus, magyarul lelki eredetű, akkor nem kell a szerveket külön élőként kezelni. Chip dolog azt jelenti, hogy fizikai téren mindenre használható, létrehozható egy robot, melynek agya kristály. Minden emberi gondolatnak van frekvenciája. És emberi állapotokra hat a fizikai környezet. Miért ne lehetne kristállyal hatni az emberi lélekre, ha azzal befolyásoljuk a környezetet?
Kapcsolódó kérdések: