Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tud bárki olyan trükköt hogy...

Tud bárki olyan trükköt hogy egy démont vagy szellemet láthatóvá lehessen tenni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 18. 17:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Elmebetegek.
2015. febr. 18. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
miért nem lepődöm meg azon, hogy a szellemek csak a hívőknek mutatják meg magukat?
2015. febr. 18. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Aki látni akarja, az a tűzhelyen fővő bableves gőzében, vagy cigarettája füstjében is meglátja!

.

Einstein bácsi leírta az E=mc^2 egyenletét, ami egyirányban (anyag > energia) bizonyítást nyert.

Aki kiváncsi, számolja ki, mekkora energia feszabadulásával jár, ha a pár tizedgrammos szellem/démon úgy dönt, hogy anyagi valóságából energia-síkra teszi át magát!

.

Atomcsapással a Rombolás Szellemét lehet láthatóvá tenni...

2015. febr. 19. 05:02
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

remélem nem baj hogy megkérdezem, de ti tényleg elihisztek hogy léteznek szellemek, démonok?

Ha igen szabad megkérdeznem hogy hány évesek vagytok?

(ez csak egy kérdés, de nyugodtan pontozzatok le ha attól jobban érzitek magatokat)

2015. febr. 28. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Én látom a szellemeket, és én nem egy 10 éves troll vagyok aki cseszegetni akarja a kérdezőt meg stb.

Gyerekkoromban gyakran hallottam érdekes hangokat meg volt hogy lépteket meg egyéb hangokat hallottam majd ez odáig fajult hogy 13 éves koromban láttam egy olyan szellemet ami olyan volt mint egy ember, csak teljesen fekete és az egész szoba hideg lett, én fostam az ágyon gyakorlatilag és nem mertem megszólalni és utána rosszul is lettem mert kiment a szobából és a szüleim szobája felé ment majd kiabáltam egyet majd jöttek a szüleim hogy mi van én meg nem tudtam megszólalni és azóta ha valami "izgatottság/félő" érzelmeim vannak akkor csak dadogva tudok beszélni, emiatt az iskolába is cseszegettek néha de nem mondtam el nekik hogy mi történt mert csak kinevettek volna, majd egy olyan havernak akiben úgy éreztem megbízhatok elmondtam neki és 2 nap múlva már erről beszélt az egész iskola és még az iskolai pszihológust is odahívatták meg az igazgatót is hogy miért terjesztek hülyeségeket még igazgatóit is kaptam mert íjesztegetem a gyerekeket...

Majd egy "ezotérius" nőt elhívtam kb 7 évvel később hogy most akkor mit tegyek mert rengeteg ember bolondnak hitt majd mondta hogy elátkozott engem valaki akinek az útjában álltam valamilyen módon és megmondta nekem hogy agykontrollal én is tudok akár embert átkozni, de akár gyógyítani is majd azt gondoltam hogy mi lenne ha hogy mondjam "letesztelném" majd azt mondogattam magamban hogy a rosszakaróim is érezzék azt át mint én, hogy lássanak szellemet és most nem hazudok 3 hét múlva 3 volt osztálytárs is eljött hozzám (persze külön,külön) és mondták hogy elhiszik azt ami történt még annó velem és bocsánatot kértek.

27/F

2015. aug. 27. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!