Szellemet eszlelek a hazban es nem hagy nyugodni. Idezzem meg? Es kerdezzem meg mit akar?
Mar egyszer ideztem szellemet egy masik hazban.tavol innen. most idekoltoztunk es szellemet eszlelek.hozzam er,kulonos szagok,hangulat valtozasom vsn.es meg sok mas.idezzek es kuldjem a jo iranyba?
Koszonom az ertelmes valaszokat!
14/L
Egy saját m módszer + szöveg
Leírom a lakóhely tisztítást,amit havonta 1x kell elvégezni.
Füstölő: tömjén, mirha (Frankincense-Myrrh),de legjobb lenne Sage(fehérzsálya)
A bejárati ajtótól balra kell elindulnod körbe a lakásban és mindent át kell füstölnöd(sarkok,fiókok,ágy alatt. szekrények,összes helység,berendezések) ,közben folyamatosan kell mondanod a szöveget .Ha ’’véletlen,, elpattanna egy pohár,leesne valami ne hagyd abba ,csak koncentrálj és csináld tovább,ne félj. Ha van ott vaki,úgy is az lesz a célja hagyd abba és lelki,szellemi szinten megfog félemlíteni.
’’ Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva, Jézus nevében megparancsolom az engem,lakóhelyemet,családtagjaimat zaklató démonoknak,istentelen szellemi lényeknek,agregoroknak,entitásoknak menjenek most innét el az örök kárhozat helyére, legyenek ott megkötözve és a legszentebb szűz sarka által megtaposva, így legyen!
Jézus nevében megtisztítom ezeket a falakat,bútorokat,elektromos berendezéseket a beléjük ivódott mentális,telepatikus,asztrális,fizikális negatív szennyeződésektől, így legyen!
Amit a szellemek nem kedvelnek:
- szalmiákszeszes felmosás,ajtók,ablakok áttörlése
- lila fény,mert magasabb a rezgésszáma
- harang,csengettyűk,szélcsengő
- szentelt víz,só
A szenteltvíz az Egyház, exorcizmussal egybekötött vízszentelő imájából meríti erejét és hatását, amelyet a pap mond a víz megáldásakor Vízkereszt ünnepén:
„Áraszd erre a megtisztulást jelképező vízre áldásodat! Add, hogy ez a teremtményed mennyei ajándékaid szolgálatában űzze el a gonosz lelkeket, tartsa távol a betegségeket és hordozza magában az isteni kegyelem hatékony erejét! A hívek házában vagy bármely helyen akármit is érint vagy meghint ezen víznek cseppje, az legyen egészen tisztává, minden ártó hatalomtól mentessé! Ne üthessen tanyát ott a gonosz lélek, ne verjen gyökeret a rontás szelleme! Szűnjék meg a belopakodó sátán minden cselszövése! E a víznek hintése által távozzék és szűnjék meg minden titkos kór, ami a ház lakóinak épségét vagy nyugalmát veszélyezteti. Add, hogy Szent Neved segítségül hívásával kért épségük és üdvösségük minden támadással szemben védelmet nyerjen! Krisztus, a mi Urunk által. Amen.”
Ezen ima felszáll a mennybe valahányszor valaki a Szentháromság nevében 3x meghinti magát vagy másokat a jelen- vagy távollévőket (akár a tisztítótűzben szenvedő lelkeket is) szenteltvízzel. Isten áldása száll testükre-lelkükre. Az ördög gyűlöli a szenteltvizet, melynek hatalma van felette
Só megáldása ( A Katolikus liturgiában)
Könyörögjünk. - Mindenható örök Istenünk! Alázatosan kérjük irgalmadat. Áldd meg és szenteld meg atyai jóságoddal ezt a sót, amelyet az emberiség használatára teremtettél. Add, hogy mindazoknak, akik használják, testi-lelki üdvét szolgálja. Amire hintik vagy amibe vegyítik, az tisztuljon meg, a gonoszlélek minden ártó hatalmától és megrontó befolyásától. Krisztus, a mi Urunk által. - Ámen.
A lakásszenteléskor a pap az ajtófélfára szokta írni az
évszámot és három betűt, mely most, 2014-ben az alábbi módon néz ki:
20†C†M†B†14
A három betű jelentése:
Christus Mensionem Benedicat, azaz Krisztus áldja meg e hajlékot
Ez teljesen saját, nem másoltam sehonnan. Remélem sikerül kiírtani a szellemeket valami mással, mert amit én írtam, az akkora baromság, hogy biztosan nem fog segíteni.
Má' mé' is idéznéd meg, hívnád magadhó?
.
Nem elég az neked, hogy ott van, még idézgetnéd is, hogy legyen hivatkozási alapja ottlétének?
14 éves lány még ne nagyon idézgessen szellemet, inkább tanulással foglalja el maát!
Meglátod, a tanulás elől menekülni fog a kéretlen szellem!
Honnet tudod, h nem letezik szellem? Mi ez, valami axioma? Igazsag, amely annyira nyilvanvalo, hogy nem is szorul bizonyitasra? Ketlem.
En sose tapasztaltam szellemet, erre nincs szemem. A macskam szokta mereven, sokszor akar egy oran az is bamulni a csupasz falat, erre viccesen megjegyezzuk, hogy biztos a hazi szellemet nezegeti. Amugy lehet - mar ha letezik, amelyrol pontos bizonyossagot termeszetesen lehetetlen szerezni -, hogy veled ment ugyanaz, akit egyszer megidezzel (ha valoban sikerult megidezni). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!