Hogyan lehet szellemet idézni?
Leírnátok kérlek a folyamatot? az interneten olvastam oldalakat , de mindenhol mást írtak.. valahol írtál hogy beavatás is szükséges meg hasonlók..
leginkább fekete mágiával kapcsolatos dolgok érdekelnének :D
igazából nem mindenképp szellemidézésre gondolok, hanem bármilyen hasonlóra, meditációs dolgok ..stb.
olyan mondjuk hogy a múltbeli fontos dolgokat látod , ha van ilyen :D vagy olyan álomszerű meditáció dolog(szóval hogy ébren lenni de mégis álmodni ) szóval valami ilyesmi :D
Bocsi a fogalmazásért vagy ha értelmetlen..:)
hurrá ismét egy mágia rajongó tizenéves.
Hajrá! így borítod magadra a kakis vödöt.
Írd be a google-ba és a youtube-ba, hogy Tudatos Álmodás.
Röviden a TÁ-ról: Az alany alvás közben tudatában van annak hogy álmodik és képes irányítani is.
Elég érdekes dolognak tűnik, aszerint amit olvastam logikus, lehetséges. Próbáltam is elsajátítani, de nem sikerült. 1 próbát megér :) nézz utána és megtudod miről is beszéle pontosan.
Sajnos szellemes/démoson témával nem tudok szolgálni, de ez a tudatos álmodás kapcsolódik a meditációhoz.
Ha kipróbálod és sikerül akkor visszaírnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!