Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet szellemet idézni?

Hogyan lehet szellemet idézni?

Figyelt kérdés

Leírnátok kérlek a folyamatot? az interneten olvastam oldalakat , de mindenhol mást írtak.. valahol írtál hogy beavatás is szükséges meg hasonlók..

leginkább fekete mágiával kapcsolatos dolgok érdekelnének :D

igazából nem mindenképp szellemidézésre gondolok, hanem bármilyen hasonlóra, meditációs dolgok ..stb.

olyan mondjuk hogy a múltbeli fontos dolgokat látod , ha van ilyen :D vagy olyan álomszerű meditáció dolog(szóval hogy ébren lenni de mégis álmodni ) szóval valami ilyesmi :D

Bocsi a fogalmazásért vagy ha értelmetlen..:)

2014. okt. 11. 20:45
1 2
 1/14 Ozmium42 ***** válasza:
65%
1. lecke: szellemek nem léteznek.
2014. okt. 11. 21:00
 2/14 A kérdező kommentje:
jah , nem is hiszek bennük , azaz jó lenne ha lennének, kifejezetten örülnék és el is tudom képzelni meg minden de nem hiszek bennük pont ezért szeretnék valahogy kapcsolatot teremteni"nagyobb"erőkkel :D persze ha lehet :D
2014. okt. 11. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de nagyon veszélyes. Soha nem szabad szellemet idézni, mert nem biztos, hogy az jön át, akit te szeretnél, ugyanis mikor szellemet idézel nyílik egy kapu, amin keresztül bármi átjöhet és azt már nehéz lenne rólad elküldeni.
2014. okt. 11. 21:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Rendben , látom nem sokan akarnak itt a szellemidézésről beszélni, és így nem is fogok sokat megtudni :D Na de akkor térjünk át a többire amit leírtam :D
2014. okt. 11. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Az interneten semmit sem fogsz találni, ami hiteles. Mi a célod a szellemidézéssel és a fekete mágiával?
2014. okt. 12. 03:18
 6/14 A kérdező kommentje:
semmi különösebb célom sincs vele :D rossz/ártó szándék sincs, nyugi :D egyszerűen csak érdekel , hogy milyen
2014. okt. 12. 12:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor ezt meg is beszéltük.
2014. okt. 12. 17:42
 8/14 A kérdező kommentje:
miért ? mindenképp kell valami szándékom legyen vele?
2014. okt. 12. 20:01
 9/14 anonim ***** válasza:

hurrá ismét egy mágia rajongó tizenéves.

Hajrá! így borítod magadra a kakis vödöt.

2014. okt. 12. 21:24
 10/14 anonim válasza:

Írd be a google-ba és a youtube-ba, hogy Tudatos Álmodás.

Röviden a TÁ-ról: Az alany alvás közben tudatában van annak hogy álmodik és képes irányítani is.

Elég érdekes dolognak tűnik, aszerint amit olvastam logikus, lehetséges. Próbáltam is elsajátítani, de nem sikerült. 1 próbát megér :) nézz utána és megtudod miről is beszéle pontosan.

Sajnos szellemes/démoson témával nem tudok szolgálni, de ez a tudatos álmodás kapcsolódik a meditációhoz.

Ha kipróbálod és sikerül akkor visszaírnál?

2014. okt. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!