Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet szellemet idézni?

Hogyan lehet szellemet idézni?

Figyelt kérdés

Leírnátok kérlek a folyamatot? az interneten olvastam oldalakat , de mindenhol mást írtak.. valahol írtál hogy beavatás is szükséges meg hasonlók..

leginkább fekete mágiával kapcsolatos dolgok érdekelnének :D

igazából nem mindenképp szellemidézésre gondolok, hanem bármilyen hasonlóra, meditációs dolgok ..stb.

olyan mondjuk hogy a múltbeli fontos dolgokat látod , ha van ilyen :D vagy olyan álomszerű meditáció dolog(szóval hogy ébren lenni de mégis álmodni ) szóval valami ilyesmi :D

Bocsi a fogalmazásért vagy ha értelmetlen..:)

2014. okt. 11. 20:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#9 igen tizenéves mágiarajongó , és akkor? ha 40 éves lennék és úgy kérdezném annak örülnél? úgy gondolod azzal előrébb jutna a világ? tizenévesek nem szerethetnek semmit? 14-16 éves korban az emberek elég sok mindenre kíváncsiak és sok mindent kipróbálnának , tapasztalatokat szereznek , miért baj ez? miért baj hogy engem ez a dolog érdekel és nem a hülye, értelmetlen tévéműsorokat nézem , és a többi "menő" dolgot?????

ez ugyanaz mint, hogy agy tizenéves rocker , csak is divatrocker lehet .. Szánalmas de tényleg..

a felnőttek miért gondolják hogy ők bármivel is jobbak bárkinél és hogy mindenhez több joguk van ? - na erről ennyit :D

#10- köszönöm a választ :D

2014. okt. 12. 23:00
 12/14 A kérdező kommentje:
egy*
2014. okt. 12. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Apró tanács, te dolgod megfogadod-e: Semmi baj az érdeklődéseddel, de ne az idézéssel és a fekete mágiával kezd már. Ha tényleg érdekel a mágia, akkor a történelmének megismerésével illene kezdened. Gyakorlati tényezőnek pedig a meditáció a legjobb kezdő választás, mert tisztaságot és önfegyelmet ad.
2014. okt. 13. 01:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Elsőnek mindenképpen nagyon sokat kell meditálnod, mivel ezek a dolgok nem szórakozás és játék céljából léteznek. Ha elveszíted a mágia felett a kontrollt, akkor zsupsz, oda az egész. Nagyon sok kitartás és türelem kell hozzá. A meditáció a legjobb kezdésnek. Én is ezt tudom ajánlani. :) És ne a fekete mágiát használd, ha lehet, mivel azzal csak ártani bírsz, mást nem ismer a fekete mágia. A fehérrel több jó dolog lehetséges és senkiben nem teszel kárt vele. :)
2014. okt. 18. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!