Tűzd ki a célt, ahova irányítani akarod magad. Írd le, hogy bizonyíték legyen a célkitűzésedről.
Tanulj!
T a n u l á s + M u n k a = S i k e r !
2015. jan. 1. 09:50
23/35 anonim válasza:
Démonnal nem jó szerződést kötni.
Én inkább horgász lettem, és az aranyhalat akarom kifogni.
Ha kifogom, az első kívánságom az lesz, hogy minden kívánságomat teljesítse.
Te is inkább az aranyhalra menj rá. vagy a lotto otosre.
2015. jan. 2. 13:38
24/35 anonim válasza:
Véleményem szerint, azt idézel meg, amit szeretnél, csak nekem ne tegyél vele keresztbe. OK?
Amúgy meg van néhány oldal:
Néhány szó róla:
Démonidézés | - Spirits of Eridu - WordPress.com (keress rá)
Démonok nevei/fajtái:
Démonlexikon - scribd (keress rá)
A többinek nézz utána! Remélem tudtam segíteni! ;)
2015. jan. 2. 13:55
25/35 egybaba válasza:
Ha ez egy számítógépes játék , nevezd meg melyik az és a régebbi játékosok elmondhatják.
Ha a valóság , nos akkor először is önmagadon kell megtanulnod uralkodni, hogy másokat is irányíthass.
Az egyik ilyen kezdeti önuralmi gyakorlat a Tu-Mo, a következő a Lung-Gom Tréning. Ezen felül növelned kell a belső erődet. Sokkal erősebbre, mint annak a lénynek amit irányítani akarsz. Soha ne akarj magadtól erősebbet irányítani, mert odaveszel.
2015. jan. 2. 23:04
26/35 anonim válasza:
vigyázz, ha ezt az ajtót kinyitod, többé nem tudod majd bezárni.
2015. jan. 3. 14:37
27/35 anonim válasza:
Inkább abba az irányba fejleZd magad, hogy Radnótitól tudjál idézni.
2015. jan. 3. 19:42
28/35 anonim válasza:
Ha annyira idézni akarsz valamit ami segít a fejlődésben az őrangyalodat,angyalokat vagy arkangyalokat idézz meg amihez nem is kell mindenféle sátánista szertartás csak megkéred őszintén és megköszönöd. Ilyen baromságot,hogy valaki démont akar idézni ne haragudj de még nem hallottam!
2015. jan. 4. 00:49
29/35 nagypapa válasza:
Igaz a klasszikus mondás: "Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés!"
2015. jan. 4. 11:01
30/35 anonim válasza:
Démont akarsz? A parlament a központjuk. Szedj gyógyszert, vonulj be egy intézetbe, és megtanulod, hogy a démonok nem léteznek. Ez a világ tudományból épül föl. A tudomány pedig nem teszi lehetővé a démonoknak és hasonlóknak a létezést. Ha ez lehetséges lenne dominóként borulna fel a világunk a szabályaival együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!