Hogy tudok démont idézni és fejlezteni magam hogy irányítani tudjam?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 15:36
12/35 anonim válasza:
Irányítani sosem fogod őket ,szerződést köthetsz velük ,és ők segítenek (többes számban beszélek ,de nem muszáj több démonnal szerződést kötnöd ) minden démon más szakterületen jó ,vannak erősebbek és kisebbek ... Én hárommal kötöttem szerződést ,és nemsoká még hárommal
13/35 Spilerke válasza:
Démonok nem léteznek, és semmiképpen se beszélhetünk fejlődésről, inkább értelmileg vissza-fejlődésről!
15/35 t_GaRami_a válasza:
Látogasd meg a tálvári akadémiát, ott tudnak neked segíteni, némi aranyért fejlesztenek téged. De a legfontosabb, hogy sokat gyakorolj, minél többet csinálod az adott dolgot annál jobb leszel benne. Rakd a pontokat a mágia perkekre, de remélem ezt nem kell magyaráznom. Milyen karaktered van?
16/35 anonim válasza:
miért akarsz démont idézni? én örülök hogy még nem találkoztam eggyel se te meg meg akarod idézni őket?
szerintem jobb ha nem idézel meg semmit, irányítani meg sose fogod őket; ezek gonosz lények, a félelem táplálja őket
18/35 anonim válasza:
Ha nagy vagy, akkor inkább vegyél fel sok hitelt és tapsold el. Minek negatívat idézni, angyalok is működnek, fele ember ellen lázadt, vezetőjük Satanel volt, Földre taszított, Sátán lett, ez az ő helye. Másik fele, pedig szolgál. Ezeknek nincs szabad akaratuk, tehát, ha pontosan tudsz velük bánni, akkor teljesítik a kért dolgot. Rossz oldallal nem tudsz számodra jó üzletet kötni, ők annak örülnek, ha Istenen bosszút állhatnak és a teremtményein, azaz rajtad.
19/35 anonim válasza:
Mégis, hogyan képzeled?
Velejéig romlott, rosszindulatú lényt kényszeriteni akarsz megjelenni akaratod szerint, -és eltünni is!- ráadásul szolgáddá tenni? ("...irányítani tudjam?)
Mit tudsz felajánlani neki?
.
Persze, egy próbát megér:
Idézd meg a Rezsidémont és lelkedet felajánlva biztositsa neked: minnél több energiát használsz el (villany, gáz stb), annál több pénzt utal számládra!
20/35 anonim válasza:
Valamelyik korábbi válaszoló írta, hogy szerződéseket köthetsz velük, nincs olyan, h irányítod őket. Ráadásul szerinted egy démon mennyire lesz fer? Mindent megtesznek, hogy te húzd a rövidebbet. Iszonyítos kínok várnak rád a szerződés megkötésétől kezdve. Erre még rájönnek a karmikus terhek is, szóval utána is rengeteget fogsz szenvedni. Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!