Ha van itt olyan aki hajlandó lenne segíteni Voodoo témában?
Szerintem szerelmi mágiát akarsz űzni vagy hasonlót. A lényeg, hogy ne kezdj bele. Nem vagy tisztában a következményekkel. A fekete mágia ártó tevékenység és megfosztja az embert a saját akaratától. Miért pont a fekete mágia kell, ahhoz, hogy egy kívánságod teljesüljön. Jobb érzés az, hogy másokat irányítasz azért, hogy az neked jó legyen? Gondolj bele, hogy kinek ártanál azzal, ha te űznéd ezt? Magadnak esetleg másnak? A válasz, legfőképpen csak magadnak ártanál vele. Jobb úgy elérni egy kívánt dolgot, hogy fekete mágiát alkalmazol ahelyett, hogy segítséget kérnél az olyan emberektől vagy esetleg a jó oldaltól, ahol tudnak neked segíteni. Téged nem mardosna a bűntudat, hogy megfosztasz egy másik személyt például a szabad akaratától?
Tényleg a rossz oldalt akarod támogatni. Ha egyszer látod, hogy működött a fekete mágia, akkor több mindent is fogsz csinálni vele. Tényleg a rossz oldalhoz akarsz tartozni?
Sokkal jobb elérni, úgy egy vágyat, hogy két kezed segítségével éred el azt. A mágiát csak gyógyításra vagy nagyon vészesetben használjuk. Saját magunk örömére csak úgy soha. Mivel ez nem játékszer, amit egyszer megcsinálunk és boldogok vagyunk. Ezek legfőképpen komoly önuralmat igénylő dolgok. És akkor sem fekete mágiát, hanem FEHÉR MÁGIÁT HASZNÁLJ!
A fehér mágia gyógyító erejű és segít abban, hogy elérd a kívánságodat, úgy hogy szabad akaratod legyen, és másnak is. :)
Azért nem találtad a fehér mágiában olyan varázslatot, mivel a fehér mágia nem akar gonosz dolgokat művelni.
Téged csak a szerelem vakít el, nem látod a fától az erdőt. Lehet, hogy most rosszul érzed magad. De be kell látnia a másik személynek is, hogy hol hibázott. Nem neked kell megmondani, hogy mit kell tennie, neki magának kell rájönnie.
A szeretet adni illenék, elvárni fölösleges időpazarlás. Mert szeretet kapni lehet csak, lehetetlen kierőszakolni. Kapni jó, de elfogadni szintén tudomány. Megtanulni mindennel és mindenkivel együtt érezni a vonzalmak követése helyett. Ez a feladat!
Ha tudod, hogy később megbánod, akkor miért csinálod? Több millió olyan fiú/lány van még, akivel lehet kapcsolatod. Hagyd ott és belássa ő is mit kell tennie, ha meg nem, akkor ne is figyelj rá. Lépj tovább!
Figyelj én tapasztalatból beszélek, mivel én is átéltem ezt, de tovább léptem rajta és nem folyamodtam semmilyen mágiához. De folyamodtam. Egyféle mágiához, önmagam varázsához. Hisz, ha neki tetszettem, akkor biztosan másnak is.
Mindig azt mondogattam magamnak, hogy nem tudja mit veszített. Majd hadd irigykedjen, amikor én többre viszem az életben, mint ő.
Ne engedj a rossznak! Legyen akaraterőd! :)
Nálam egy évig tartott ez, és ha én kitudtam törni belőle, akkor te is. Én azt csináltam, hogy dalt írtam. Szóval dalba öntöttem az érzéseimet és ettől jobb lett. Ezzel kihúztam egy éven át. Majd most is újra elkezdődött ebben az évben. De én azt mondtam, ebből többet nem kérek és végett vetettem a kapcsolatnak. Nem köszöntöttem fel névnapján. Láttam a csodaszép csillogó szemeit, hogy köszöntsem fel. De nem tettem direkt. Ellenálltam neki. Meg is haragudott rám, de aztán elmúlt a haragja és élek virulok minden gondtól és bajtól mentesen. :D
Én feltettem magamnak a kérdést. Tényleg szenvedni akarok vagy boldog lenni?
Ne szenvedj fölöslegesen. Én is éreztem a mély kapcsolatot, de sikerült kizárnom az életemből, igaz nem teljesen, de sikerült. Úgy tudod a legjobban felnyitni a szemét, ha nem foglalkozol vele. Ha tényleg szeret, akkor tenni fog azért, hogy együtt legyetek, de ha nem tesz semmit, akkor nem is szeretett igazán és a szakítás még jobban fájt volna.
Ez néző pont kérdése! :)
Neked lehet úgy jobb! :)
De ez nem biztos másnak is jó!
Én is ugyanezt éltem át, amit te. Ezért tapasztalatból írok. :)
Minden embernek ugyanazok az érzéseik, ez nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!