Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges hogy örököltem...

Lehetséges hogy örököltem léleklátást a dédnagyanyámtól?

Figyelt kérdés
Most néztem meg egy filmet, amiben erről volt szó,(Amerikai Horror Sztori, 3. évad első rész) hogy kihagy generációkat. A dédanyám léleklátó volt, elmesélte nekem mama. Már régebb óta mindig úgy érzem hogy vagy kiválasztott vagyok, vagy teljesen őrült. Már többen mondták, hogy belelátok mások szemébe, megpróbálom megérteni, hogy mit mondanak a szemükkel. Sokszor igazam is van. Most akkor teljesen hülye vagyok, vagy lehetséges? Azt olvastam, hogy állítólag mindig dédnagyanyáról dédunokára száll az átok, ha lehet így mondani. És már más filmnél és a temetőben is az eszembe jutott. Olyan mintha azt is értené, hogy a halottak mit akarnak mondani, ha kint vagyok a temetőben.. Totálisan elmebeteg lehetek?

2014. okt. 29. 09:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Khmmm...

először is döntsd el, mit akarsz.

Csodálókat?

Akkor pont jó helyen vagy.

Vagy pedig szeretnéd tudni, mire vagy képes?

Akkor adj elő valami konkrétumot, amit meg tudsz csinálni.

Az ember lelkéből "olvasni" egy pszichológus is tud, ez tanulható. Mivel tudsz te ennél többet?

2014. okt. 29. 14:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Nyolc évesen kezdődött, hogy az a film, amire gondoltam, pár napon belül megjelent. ez még ma is működik:) ez volt a kezdet.. ma olyanok vannak, hogy látok szellemeket, érzem hogy valaki figyel ha megyek haza, vagy amikor a temetőben vagyok, hallom a halottakat..nagyon bizarr tud néha lenni. nyolc évesen még élveztem, ma már kevésbé. 14/L
2014. okt. 29. 16:48
 13/20 anonim ***** válasza:

"Valaki figyel".

Ez általában egy betegség.

"Pár napon belül bekövetkezik."

Ezzel már lehetne valamit kezdeni... konkrétumok?

És hányszor volt olyan, hogy nem következett be?

"Hallom a halottakat".

Általában ez is egy betegség.

Mondtak már olyat, ami aztán be is következett és ellenőrizhető?

2014. okt. 29. 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:

"Totálisan elmebeteg lehetek?"

Még talán nem, de jó úton haladsz...

2014. okt. 29. 17:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Miket mondanak a halottak?
2014. okt. 29. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Talán az 1. évadot is láttad? Ott tényleg beszélnek a halottak, de nem veled.
2014. okt. 30. 10:58
 17/20 anonim ***** válasza:

" Már régebb óta mindig úgy érzem hogy vagy kiválasztott vagyok,"

Tipikus tinilány vagy, nem több. Annak idején így csajoztam. Azt mondtam a kiszemelt lánynak, hogy ő különleges, más mint a többi. És persze elhitték, mert el akarták hinni, és egyszeriben én lettem a világ legjobb pasija, hiszen én észrevettem az ő különlegességüket.

2014. okt. 31. 09:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem örökletes. Léleklátás nincs max szellem látás. Ha elkezdesz agyalni valamiről akkor kitágul az elméd abba az irányba és belemagyarázhatsz dolgokat mert arra figyelsz.

Ezenkívül a Biblia szerint amíg nem keresed a kapcsolatot a túlvilággal addig védett vagy az ártása ellen, de amint keresed a kapcsolatot utat talál feléd a gonosz.

2014. nov. 16. 03:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Én hiszek a mágiában és lehet, hogy igazad van, de szerintem sajnos annak a válaszolónak van igaza aki azt írta, hogy csak különlegesnek akarod magad érezni. Attól, hogy valakinek paranormális képessége van, attól még nem kiválasztott. Bárkinél kialakulhat ilyen.
2015. jan. 25. 20:42
 20/20 anonim válasza:

Tudom , hogy régi kérdés , de szerintem túl sok filmet nézték.

;)

2017. febr. 23. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!