Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki felhomályosítana, mi...

Valaki felhomályosítana, mi történhet, ha vért használunk mágiánál, kötésnél?

Figyelt kérdés
A saját véremről van szó bájitaba keverve. Ne szidjatok, de félek, hogy elronthattam valamit..
2014. szept. 30. 19:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

sosem értettem, hogy az ilyennek mi értelme van

ha a sors nem neked rendelte őt, akkor ennek a kapcsolatnak úgysincs jövője, és ha jön valaki más, akkor még nagy gondnok lehetnek a férfiúval

2014. szept. 30. 20:22
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

hülye troll bázdmig xd

csak szánakozva nézek az ilyeneken xd

2014. szept. 30. 22:15
 13/22 anonim ***** válasza:

de a lényeg, hogy te is ideírsz

remélem vállon veregetted magad :)

igen, ügyes vagy, gratulálok

2014. szept. 30. 22:25
 14/22 A kérdező kommentje:

Honnan tudhatnám, hogy magától is szeret-e, vagy csak a mágia miatt kötődik hozzám?

Ha sikerült a dolog, mivel vért használtam, meg ki tudja már mit, nem most volt, vissza lehet csinálni? Nem akarom elveszíteni, de ilyen áron csak ne 'szeressen' senki. Ha meg tényleg szeret, úgyis marad.

Én mindent, de mindent megkaptam, amit csak lehetséges volt, de a folytonos bizonytalanság árán. Más is mondta ugyan, hogy ő azt látja nagyon szeret engem. De valami különös, keserédes szerelemmel, félve, titokzatosan... (ez már saját vélemény).

2014. szept. 30. 23:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha szenved ettől valamelyikőtök, írj nekem.
2014. okt. 1. 00:07
 16/22 anonim ***** válasza:
úgy tudom, nem lehet visszacsinálni, de ezt mint teljesen tapasztalatlan emberként írom
2014. okt. 1. 00:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Előző: Amit lehetett kötni, azt oldani is lehet. Legfeljebb nehezebb.
2014. okt. 1. 00:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Sztem nem fog maradni épp mert "varázsoltál", meg majd forrni fog a "véred" miatta, elvont értelemben. Ha már a véredet adtad bele biztos szereted, de te mondtad hogy nem illetek össze ugyhogy ugyis elhagy, ennyit erröl kis vérvarázsló trollfajzat xdd
2014. okt. 1. 01:53
 19/22 A kérdező kommentje:
Te csak ne képzelj oda semmit, amit nem írtam! Talán csak tükörbe néztél, álmos vagy, mosd meg a szemedet.
2014. okt. 1. 07:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne aggódj vért csak azért használtak a régi időkben mert

megtartja a gondolatokat semmi rossz hatása nincs .

A legfontosabb , hogy mindent jó szándékkal tettél és ha

ez van megírva az un. nagykönyvbe akkor ezzel meg erősítetted ha nem , nincs következménye . Különben ha valaki bölcsen gondolkodik gyorsan rájön , hogy egy kapcsolatot a kölcsönös vonzalomnak , szeretetnek kell összetartani nem a varázslatoknak , mert ez nem mágia !

Az egészen más , a külső és belső világ törvényeinek ismerete , használata magas szintű bölcsességgel , szeretettel .

2014. okt. 1. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!