Valaki felhomályosítana, mi történhet, ha vért használunk mágiánál, kötésnél?
sosem értettem, hogy az ilyennek mi értelme van
ha a sors nem neked rendelte őt, akkor ennek a kapcsolatnak úgysincs jövője, és ha jön valaki más, akkor még nagy gondnok lehetnek a férfiúval
hülye troll bázdmig xd
csak szánakozva nézek az ilyeneken xd
de a lényeg, hogy te is ideírsz
remélem vállon veregetted magad :)
igen, ügyes vagy, gratulálok
Honnan tudhatnám, hogy magától is szeret-e, vagy csak a mágia miatt kötődik hozzám?
Ha sikerült a dolog, mivel vért használtam, meg ki tudja már mit, nem most volt, vissza lehet csinálni? Nem akarom elveszíteni, de ilyen áron csak ne 'szeressen' senki. Ha meg tényleg szeret, úgyis marad.
Én mindent, de mindent megkaptam, amit csak lehetséges volt, de a folytonos bizonytalanság árán. Más is mondta ugyan, hogy ő azt látja nagyon szeret engem. De valami különös, keserédes szerelemmel, félve, titokzatosan... (ez már saját vélemény).
Ne aggódj vért csak azért használtak a régi időkben mert
megtartja a gondolatokat semmi rossz hatása nincs .
A legfontosabb , hogy mindent jó szándékkal tettél és ha
ez van megírva az un. nagykönyvbe akkor ezzel meg erősítetted ha nem , nincs következménye . Különben ha valaki bölcsen gondolkodik gyorsan rájön , hogy egy kapcsolatot a kölcsönös vonzalomnak , szeretetnek kell összetartani nem a varázslatoknak , mert ez nem mágia !
Az egészen más , a külső és belső világ törvényeinek ismerete , használata magas szintű bölcsességgel , szeretettel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!