Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akkor már vámpír vagyok, ha...

Akkor már vámpír vagyok, ha szeretem a vért? (többi lent)

Figyelt kérdés
nem tudom miért de régen is és most is rászoktam arra, hogy belül az ajkamat harapdálom úgy, hogy már vérzik és szívom a saját vérem. az a baj hogy ízlik is. most akkor vámpír vagyok????? :D
2013. jan. 11. 19:04
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnéd mi? Egyébként sokan szeretik kiszívni a vért a sebből
2013. jan. 11. 19:06
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja,persze vámpír vagy,máris hívom Pengét.Egyébként akárhogy mondjátok,hogy ízlik nektek a vér,ha egy félpohárt innál meg azt is kihánynád előbb-utóbb.
2013. jan. 11. 19:12
 3/32 anonim ***** válasza:

érints meg egy ezüst medált (még jobb, ha egy feszületet ábrázol), és nézd meg mi történik.

variációk még: fokhagyma, és állj a tükör elé.stb

2013. jan. 11. 19:12
 4/32 anonim válasza:

El kell hogy keserítselek, nem nem vagy vámpír.. :)

Amúgy én is szoktam ezt csinálni és olyan jó. :D

Őhm, de nem Te sem vagy vámpír attól függetlenül.. :)

"Vámpirizmusnak azt nevezzük, amikor egy adott lény más lényektől nyer valamilyen formában energiát. Ez lehet nyers, rögtön hasznosítható energia, közvetlen az energiaforrásból, ekkor energia-vámpírizmusról van szó. Lehet a vér, mint életesszencia a tárgya, ez diabolikus vámpirizmus, amit értelmezhetünk egyfajta kannibalizmusként. Vámpirizmus alatt leggyakoribban a vérivással kapcsolatos vámpirizmust értik." :)

ajánlom néha Wikipédiát, ő is a barátod csak úgy mint a google :P

[link]

16/L

2013. jan. 11. 19:15
 5/32 SSJGoku ***** válasza:
szerintem elmebeteg vagy!!
2013. jan. 11. 19:15
 6/32 A kérdező kommentje:

utolsó: szerintem meg gyökér vagy :D

3. kipróbáltam az egyiket, anyukám ezüstkeresztes nyakláncát . úgy éreztem mintha kicsit megcsípett volna, ez normális? :)

2013. jan. 11. 19:22
 7/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, remélem ez csak valami vicc.... nem vámpír vagy csak kezelendő klinikai eset.

Ezüstmedálos baromság....az alkonyatból kiderült hogy kamu, és a vámpírkönyvekből. Ennyierővel az is valóságon alapul:D:D:D kész vagy...

2013. jan. 11. 19:26
 8/32 anonim válasza:

Tükrös dolog bejött? :D

Hát ha még nem kaptál le senkit hogy megharapd nincs gáz. :D

16/l

2013. jan. 11. 19:29
 9/32 A kérdező kommentje:
sajnos látszódok a tükörben.. de akár hiszitek akár nem, nem annyira élesen mint mások. pedig megvan tisztítva a tükör o.O fokhagymát meg sosem szerettem
2013. jan. 11. 19:34
 10/32 anonim válasza:
Tükrös dologhoz nem tudok hozzászólni. És szerintem minden embert világgá lehet üldözni a hagymával... Hány éves is vagy ha szabad érdeklődni? :)
2013. jan. 11. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!