Akkor már vámpír vagyok, ha szeretem a vért? (többi lent)
érints meg egy ezüst medált (még jobb, ha egy feszületet ábrázol), és nézd meg mi történik.
variációk még: fokhagyma, és állj a tükör elé.stb
El kell hogy keserítselek, nem nem vagy vámpír.. :)
Amúgy én is szoktam ezt csinálni és olyan jó. :D
Őhm, de nem Te sem vagy vámpír attól függetlenül.. :)
"Vámpirizmusnak azt nevezzük, amikor egy adott lény más lényektől nyer valamilyen formában energiát. Ez lehet nyers, rögtön hasznosítható energia, közvetlen az energiaforrásból, ekkor energia-vámpírizmusról van szó. Lehet a vér, mint életesszencia a tárgya, ez diabolikus vámpirizmus, amit értelmezhetünk egyfajta kannibalizmusként. Vámpirizmus alatt leggyakoribban a vérivással kapcsolatos vámpirizmust értik." :)
ajánlom néha Wikipédiát, ő is a barátod csak úgy mint a google :P
16/L
utolsó: szerintem meg gyökér vagy :D
3. kipróbáltam az egyiket, anyukám ezüstkeresztes nyakláncát . úgy éreztem mintha kicsit megcsípett volna, ez normális? :)
Kérdező, remélem ez csak valami vicc.... nem vámpír vagy csak kezelendő klinikai eset.
Ezüstmedálos baromság....az alkonyatból kiderült hogy kamu, és a vámpírkönyvekből. Ennyierővel az is valóságon alapul:D:D:D kész vagy...
Tükrös dolog bejött? :D
Hát ha még nem kaptál le senkit hogy megharapd nincs gáz. :D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!