Mitől vámpír manapság egy ember?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem léteznek de hallottam olyanokról hogy energiavámpírok meg stb akik szeretik a vért meg másokat harapdálni ösztönösen. Ezen kívül még milyen jellemzői vannak az emberi vámpíroknak?2012. dec. 3. 20:05
2/3 anonim válasza:
Olyan vámpírok, amikre te gondolsz nincsenek.
(Energiavámpírnak én azokat a személyeket hívom amúgy, akik a butaságukkal/csökönyösségükkel/stb. lefárasztanak, "kiszívják" az energiámat, ha érted mire gondolok.)
3/3 anonim válasza:
A vámpír az vámpír, nem ember. az energiavámpír már pszichológiai dolog. Olyan ember, aki leszívja az energiádat, mert annyira fárasztó vagy értetlen vagy örökösen sajnáltatja magát.
Egyébként a vámpír egy állat és az esőerdőben lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!