Akkor már vámpír vagyok, ha szeretem a vért? (többi lent)
Figyelt kérdés
nem tudom miért de régen is és most is rászoktam arra, hogy belül az ajkamat harapdálom úgy, hogy már vérzik és szívom a saját vérem. az a baj hogy ízlik is. most akkor vámpír vagyok????? :D2013. jan. 11. 19:04
21/32 anonim válasza:
Te nem Vámpir vagy, hanem egy vérszív Pióca! :DD
22/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedvesebbnél kedvesebb hozzászólásokat! :)
2013. jan. 11. 21:12
23/32 anonim válasza:
menj el ügyvédnek, akkor mások vérét szívhatod legálisan
amúgy nem hiszem
25/32 x) válasza:
Nem vagy vámpír, csak azon idióták egyike akik minden hülyeséget beképzelnek mert annyira szeretnének vámpírok (meg persze különlegesek) lenni. Ezt súlyosabb formában már elmebetegségként kezelik, és te elég jó úton haladsz efelé. Szerintem fogadd el hogy az Alkonyat egy kitalált történet és azt is hogy te sosem leszel vámpír.
26/32 anonim válasza:
Jézusom még csak most jöttem rá hogy néhány ember milyen szinten van :D Ezt a választ most annak írom aki megkérdezte hogy 'ha harapdálja a saját száját mégis hogy kaphatna el valamit magától?' Nem magától te ökör :D a nyálad számos baktériumot tartalmaz amely sebbe kerülve bekerülhet a vérrendszerbe, egyébként meg az éltelről vagy bármiről amit a szájába vesz megfertőződhet seben keresztül te hatökör
27/32 anonim válasza:
Ezz egy pitbull, Biztos nemvolt mit enni :XD
28/32 fairi1 válasza:
Leírtak alapján teljesíted a minimumot, így jelentkezhetsz egy állásra a NAV-ban:P
remélem ez a kérdés csak poénnak szántad, mert hiszem hogy nincs annyira hülye ember a Földön hogy ezt komolyan kérdezze!m
29/32 A kérdező kommentje:
persze hogy csak vicceltem :D de pár embernek úgy látszik nincs humorérzéke x)))
2013. jan. 12. 17:58
30/32 fairi1 válasza:
Csak az a baj hogy nem vicces és humoros a kérdés.
legfőbb baj, hogy sajnos tényleg vannak olyan hülye emberek akik ilyet komolyan fel merik ezt tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!