Lehetséges az, hogy ha vérátömlesztést kapok akkor a természetem olyan lesz mint azé az emberé akitől a vért kapom? Akkor ő a rokonom lesz?
Párom világéletében csont és bőr tipus volt.(ÉRtsd 55kiló volt mikor megismertem.)s 185190 cm magas.(28 éves,életerős fiatal ember..) Volt egy műtéte amikor 3 liter vért kapott.Műtét után úgy elhizott hogy csak na.. Most 85-90 kiló körül mozog.
Gombát világ életében utálta most a kedvenc kajái közé tartozik. Szóval valami lehet benne.
Nem lesz a rokonod:)
Mit értesz valakinek a természete alatt? A viselkedését, a jellemét? Ez esetben nyugodj meg, ezekhez semmi köze az ember vérének :)
És nem, ettől nem lesz a rokonod.
5.: a hízékonyság esetleg inkább a műtétnek köszönhető, nem a vérnek...
A gombát meg 50 évesen vérátömlesztés nélkül is megszeretheti.
Kérdező: ekkora banális hülyeséget rég hallottam. Nem, nem leszel olyan, és rokonok sem.
Nem kell mindjárt lehülyézni a kérdezőt!
Orvosi bizonyíték nincs rá, de én is hallottam már esetektől, amikor szervátültetés/vérátömlesztés után valaki teljesen megváltozott. Nem tudom, van-e valós alapja, lehet, hogy komplett marhaság, de ha a kérdező észre vett magán valamilyen változást, normális dolog, hogy felmerül benne a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!