Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Satanistak ti gyĂźlolitek...

Satanistak ti gyĂźlolitek istent? Es ha igen miert?

Figyelt kérdés
Csak hogy ertsem a lenyeget.

2014. aug. 28. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
83%

Napfonat, te nem vagy normális!!!!!!!!

Te nem Sátánista voltál, hanem agybeteg, valószínüleg most is az vagy XD

Amit mondtál teljesen értelmetlen, fikció, és semmi köze az igazi Sátánizmushoz!

Tisztelt kérdező, te pedig ne ilyen helyre írd a kérdéseidet, mert itt a büdös életben nem fogsz autentikus választ kapni! Max önjelölt ,,sátánisták és ex-sátánisták,, firkálgatják ide a kontár zagyvaságaikat.

Különben pedig, vehetted volna a fáradtságot, hogy utánaolvass a témának az ezzel foglalkozó oldalaokn:

[link]

[link]

Ha még kutatás után sem tiszta, mindkét oldal e-mail címén lehet kérdezni, ahol valódi Sátánisták válaszolnak majd! De a legegyszerübb lenne ezt elolvasni:

[link]

Ezek után mindenki maga dönti el, hogy szereti és imádja-e a gyilkos ,,istent,,

Jó olvasgatást, remélem megtalálod, amit kerestél!

2014. aug. 29. 15:26
 12/23 anonim ***** válasza:

11-esnek tökéletesen igaza van.

Nincs jobb dolgotok, mint a GyK-t teleírogatni ilyen kérdésekkel?

Kérdező, ha tényleg érdekel a téma, és nem provokálásnak szánod, akkor vedd a fáradtságot, és kérdezz olyat, aki tényleg ért hozzá (egy igazi sátánistát).

Csak hogy értsd a lényeget! XD

2014. aug. 29. 15:32
 13/23 Spilerke ***** válasza:
89%
Napfonat, aki valóban nem ért a sátánizmushoz az éppenséggel te magad vagy ezzel a kijelentéssel bizonyítottad is. Sátánisták elfogadják az Isten létezését csak helyette a másik oldalt választják. Én beszéltem már párszor sátánistákkal ők úgy vannak vele, hogy nem a Sátán a gonosz, hanem az Isten a keresztények pedig úgy szintén. Tehát mindkét vallás egymásra mutogat viszont igen valószínű, hogy mindkét vallás téves. Az viszont már egy előre lépés részedről, hogy nem követed az elvakult egyház tanait.
2014. aug. 29. 16:22
 14/23 Napfonat ***** válasza:
49%

Szerencsére nem érdekel azoknak a véleménye, akik filozófiai vagy művészeti szintre akarják emelni a sátánizmust. És azoké sem, akik ovis honlapokat ajánlgatnak. Amiről ezek a honlapok szólnak, az mind mese habbal, és erőltetett filozofálgatás! Ismerem a "Spirits of Eridu" oldalt. Volt szerencsétlenségem végigolvasni. Az abban foglaltak szerint az egy ezoterikus vallás. És a legbolondabbak hisznek csak benne. Éppen olyan, mint a többi vallás, csak ez esti mese gyerekeknek.

Az meg végképp nem érdekel, hogy valaki "beszélgetett sátánistákkal", és ő jobban tudja. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy evolúció nem létezik, mert beszéltem egy pappal, és ő mondta. Vicces. A sátánisták között a legelvetemültebbek és "legsátánibbak" bizony a véráldozattól sem riadnak vissza! Ezt megtapasztaltam, hiszen láttam a két szememmel!

A sátánizmus is lehet célravezető, csak az eszközeikben nem válogatnak.

2014. aug. 29. 17:16
 15/23 anonim válasza:
68%

,,A sátánisták között a legelvetemültebbek és "legsátánibbak" bizony a véráldozattól sem riadnak vissza! Ezt megtapasztaltam, hiszen láttam a két szememmel!,,

Ime mégegy bizonyíték, hogy te NEM vagy sátánista!!!

A Sátánisták nem áldoznak semmit!

[link]

De a Sátánizmus 11 törvényében is benne van, mgpedig a csokorból a 10.:

,,Ne ölj nem emberi állatot, hacsak rád nem támadnak, vagy ha élelemre van szükséged!,,

Aminek te tagja voltál, az nem sátánista csoport, hanem pszichés betegek szövetsége XD

2014. aug. 29. 17:51
 16/23 Napfonat ***** válasza:
21%

Szerencséd van, 15-ös! Mert letojom, hogy mit gondolsz. És senkit nem is akarok meggyőzni az igazamról. Higgyetek amit csak akartok. Maradjatok csak a szellemi ópiumnál, amit kreáltatok magatoknak.

Nem érdekel többé a téma.

2014. aug. 29. 17:54
 17/23 Spilerke ***** válasza:
84%
Napfonat pont az ilyen kijelentésekkel bizonyítod, hogy fingod sincs a sátánizmusról meg azt sem árt tudni, hogy a sátánizmusnak csak ágazati vannak tehát lehet, hogy tagja voltál valamelyik elborult csoportnak, amelynek tagjai pchiés problémákkal küzdenek. De azok a tanok nem felelnek meg a modern sátánizmusnak. Az pedig vicces, hogy te sátánista vagy én pedig csak érdeklődő, de mégis többet tudok nálad te még a sátánizmus alapjaival sem vagy tisztában: [link]
2014. aug. 29. 18:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok irányzat van és van olyan amelyik igen gyűlöli.

Van olyan sátánizmus, amely elveti a keresztény istenképet és egy új istenképet alkot meg új angyalokkal.

2014. aug. 29. 22:39
 19/23 anonim válasza:

Sátánista volt az exem. Teljesen normális srác volt.

Én szerintem a kereszténység és a sátánizmus olyan, mint a politika. Az egyik szerint X a gonosz, a másik szerint Y.

Szerintem nem az a lényeg, hogy Istennek, Sátánnak, Allahnak, Odinnak, Manitunak, Tengrinek vagy Univerzumnak nevezed istent, hanem az a lényeg, hogy kapaszkodót találj az életben.

Szép napot!

Üdv

Ry

2014. szept. 2. 20:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Ahogy egy korábbi válaszoló mondta, a sátánizmusnak több irányzata van, pontosan kettő.

A Lavey-i sátánizmus, alapvetően egy ateista-hedonista életfilozófia inkább mint egy vallás. Nem hisznek a Sátánban se Istenben, csupán szimbolikus értelemben tisztelik. Ugyanakkor hisznek a mágiában és gyakorolják is.

A theista sátánistak sokkal kevertebbek. Az fogja össze őket, hogy mindegyikük hisz Sátán/Lucifer/Nergal/stb. létezésében és hitük célja ezt az entitást szolgálni jutalomért. Ezen ágazat tagjai a relatív normális Luciferiánusoktól (akik azt hiszik, hogy Isten igazságtalanul bünteti Lucifert, aki csak a feladatát végzi, így vele szimpatizálnak) a Napfonat csoportjára hasonlító véráldozatot kívánó szektákig bármilyenek lehetnek.

2014. szept. 3. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!