Satanistak ti gyĂźlolitek istent? Es ha igen miert?
"élj úgy, ahogy neked jólesik"
Ez valahogy nem hangzik sátánistának, sőt, ez annyira tág, hogy akár hippi vagy anarchista is lehetne - amik azért nem éppen hasonló kategóriák.
A sátánisták gyűlölik Istent. Aki mást állít, az nem ért hozzá. Tudom, mert 20-25 évvel ezelőttig én is az voltam. És rettenetesen megfizettem érte. Amióta Isten felé fordultam, azóta kezd lassan rendbe jönni az életem. Nem az egyházakban és feslett papjaikban hiszek, hanem a teremtő Istenben!
A sátánisták a sátánt nevezik istennek, és furcsa módon önként szegődnek el szolgálatába. Ezek az emberek kizárólag a saját boldogulásuk miatt teszik ezt, és mivel a legtöbbjük agyatlan, azt hiszi, hogy úgysincs halál utáni élet, tehát úgysem kerül a lelkük a gonoszhoz. Teszik ezt annak ellenére, hogy a lélek felajánlása után TAPASZTALHATÓ a gonosz segítsége.
Akit érdekel, belinkelek néhány számot sátánista metál bandáktól. A második még mindig a kedvenceim közé tartozik.
Az alábbi linkek szigorúan 18 éven felülieknek valók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!