Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Satanistak ti gyĂźlolitek...

Satanistak ti gyĂźlolitek istent? Es ha igen miert?

Figyelt kérdés
Csak hogy ertsem a lenyeget.

2014. aug. 28. 20:22
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
*gyulolitek
2014. aug. 28. 20:32
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
A sátánizmus lényege, hogy élj úgy, ahogy neked jól esik. Nem kell ehhez senkit sem gyűlölni.
2014. aug. 28. 20:34
 3/23 A kérdező kommentje:
De ez istenellenesnek szamit akkor se?
2014. aug. 28. 20:52
 4/23 anonim ***** válasza:
54%

"élj úgy, ahogy neked jólesik"

Ez valahogy nem hangzik sátánistának, sőt, ez annyira tág, hogy akár hippi vagy anarchista is lehetne - amik azért nem éppen hasonló kategóriák.

2014. aug. 28. 20:56
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Mert te hogy képzeled el a sátánistákat? Mindegyik kecskét áldoz a hátsókertben?
2014. aug. 28. 21:10
 6/23 A kérdező kommentje:
De a satannal valo szovetkezes es maga a BEAVATAS istenellenes nem??
2014. aug. 28. 21:16
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A sátánnal való szövettségkötés az istenellenes. De az nem azt jelenti, hogy gyűlölik, hanem, hogy nem akarnak az ő szabályai szerint élni. A beavatásról nem tudok semmit mondani, nem vagyok sátánista, csak egy kicsit ismerem a tanaikat.
2014. aug. 28. 21:24
 8/23 dávid19216 ***** válasza:
ahogy én is a sátánizmusnak 11 tőrvéényye van amibe nincs benn isten gyűlőlet sőt nagyon is értelmesek azok a dólgok és ellőítéletes hülyék hiszik csak h kecske áldozás stb.. pff istenem..
2014. aug. 29. 07:19
 9/23 Spilerke ***** válasza:
100%
A sátánizmus nem gyűlöleten alapszik ez is egy tévhit és nem rosszabbak azoknál, akik szellemeket idéznek meg és a démonokban hisznek. A sátánizmus azon alapul, hogy te tiszteld saját magad és esetleg a szeretteidet mindent meg teszel céljaidért. De nem a Biblia szerint élsz igazából nem rosszabb a keresztény vallásnál, de nem nevezhető vallásnak a sátánizmus.
2014. aug. 29. 09:38
 10/23 Napfonat ***** válasza:
35%

A sátánisták gyűlölik Istent. Aki mást állít, az nem ért hozzá. Tudom, mert 20-25 évvel ezelőttig én is az voltam. És rettenetesen megfizettem érte. Amióta Isten felé fordultam, azóta kezd lassan rendbe jönni az életem. Nem az egyházakban és feslett papjaikban hiszek, hanem a teremtő Istenben!

A sátánisták a sátánt nevezik istennek, és furcsa módon önként szegődnek el szolgálatába. Ezek az emberek kizárólag a saját boldogulásuk miatt teszik ezt, és mivel a legtöbbjük agyatlan, azt hiszi, hogy úgysincs halál utáni élet, tehát úgysem kerül a lelkük a gonoszhoz. Teszik ezt annak ellenére, hogy a lélek felajánlása után TAPASZTALHATÓ a gonosz segítsége.

Akit érdekel, belinkelek néhány számot sátánista metál bandáktól. A második még mindig a kedvenceim közé tartozik.

Az alábbi linkek szigorúan 18 éven felülieknek valók!

http://www.youtube.com/watch?v=IcHCaudvyN0

http://www.youtube.com/watch?v=wVvgNTOGLf0

2014. aug. 29. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!