Valami furcsa dolog tortenik korulottem nem tudom hogy miert? Folytatas lent nem tudom mit tegyek.
az egyik nap egy nem tul normalis haverommal elmentunk "szellemet idezni"nem nagyon ertettem h miert de kivancsisagbol mentem en is {nem nagyon hiszek benne}elkeztuk a dolgot es akkor nem tom miert de elkezdett esni nem negyon zavart minket ugyhogy folytattuk a dolgot hallotuk hogy a kozelben villamlik de mi csk folytattuk es akkor nem nagyon emlekszem h mi torten mert en mar ott vettem eszre magam hogy a falu kozpontjaban vagyok de nem tudom hogy kerultem oda megjegyzem h nem ittam de ez mar egy hete volt es azota folyton van egy olyan almom h egy bizar csajt latok mindig almomban aki elegge hasonlit ahri ra es ez nem tom hogy miert van {en nem lolozok egy ismerosom mondta hogy nem e ott latam ezt es azert} es azota ugy erzem mintha folyton itt lenne a kozelben mar voltam psyhologusnal es azt mondta jol vagyok semmi gond sincs velem en mar ettol kezdek felni valaki eltudna mondani hogy mi ez a leny ???
esetleg feljek tole ???
Ne tőle félj! - magadtól!
.
A pszichológus -akit állítólag felkerestél- sem lehet 100-as, ha nem magyarázta el neked a "similis simili gaudet" [hasonló a hasonlónak örül] tényállását.
Utalok itt az "...egy nem tul normalis haverommal..." kitételedre.
.
Nem vagyok nyeltannáci, de felhívom szives figyelmed, hogy a magyar -mint ősi nyelv, minden nyelvek eredete- már ősidők óta ismeri és használja az olyan írásjeleket, min a "." [pont], "," [vessző], már csak azért is, hogy az írott szöveg érthetőbb legyen!
Rövidebb lenne szöveged, ha a "szóközt" is kihagynád..
Egyszerű!
A Szellemlény (mert nem biztos hogy emberi lélek) rádtapadt és a te energiádat szívja. atlantiszigyogyitok.lapunk.hu keresd fel zsuzsit biztos,hogy segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!