Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A bartnomnek a hazamban...

A bartnomnek a hazamban nagyon sok furcsa dolog tortenek kb 1,5 eve miota az apja teherbe ejtett egy cigany lanyt. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Az udvarukon 2 haz van es a hatso hazba vlahanyszor elkezdik imadkozni a rozsafuzert dubororg a lepcso minda menneknek ralyta felfele vagy az utobbi 1 nap kiboritottak a sot az asztlra masodik nap az nagymamaja este tesztat sutott es reggelre a teszta kozepen egt haromszog volt kikaparna es hosszu karom nyomok voltak benne 3 nap pedig so volt ismet kiboritva es 9 uj nyom volt benne. Mi lehet ez? A kisfiut amikor elvittek a temetobe kivilagitaskor amikor hazaert nagyon furcsakat kiabalt pl. ne hagyd beken segitseg ne bancs a mamaja lelocsolta szentelt vizzel de gyerek marta magarol lefele a kezevel es a fenti wc hatahoz leult. A gyerek eleg aggressziv amugy verekedik csunyan beszel hisztizik

Tortent meg mas is de ezek jelentosebbek

Villanykapcsolt fel tobbszor

1-1 suhanast hallotak magok mellet mintha gyorsan elment volna melletuk valaki

Fozes kozbe a hatan 1 alkalaommal nehezseget erzet mintha ra fekudt volna valaki

Hivtak egy latnokot es az azt mondta az emeleti furdobe nagyon eros a jelenlete annak a valaminek mert o amint belepett a furdobe rosszul lett addig amig ki nem men onnan es meg az egyik gyerek szobajaban is eleg eros.

Azt mondta nekik nehogy ott aludjanak abban a hazban mert nagyon rossz vege lehet.

Nagyon gyorasn kell lepjenek valmit kulomben halal is lehet a vege.

2012. aug. 29. 12:33
1 2
 1/11 Turbo0111 ***** válasza:
22%
Meneküljetek amíg nem késő!!!!!!!!!!!!!!!A gonosz a nyomotokban van és csak a véretekre szomjazik.Fussatok amíg tudtok. xD :D
2012. aug. 29. 12:43
 2/11 A kérdező kommentje:
nem vicces eddig en sem hittem de miota beleturt a sutibe azota hiszek neki en is lattam a sutit
2012. aug. 29. 12:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hívjanak valami szellemirtókat. ez nem vicc!!
2012. aug. 29. 12:52
 4/11 Turbo0111 ***** válasza:
akkor hozzatok a templomból szentelt vizet és locsoljátok körbe a házat.Ezt egy horror filmben láttam.Hasonló volt a gond.Ezt most viccen kívül írtam
2012. aug. 29. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

A helyesírásod és a "történet" alapján nem lehet furcsa, hogy az apa egy cigány lányt ejtett teherbe, mert olyan sejtésem van, hogy cigánytanyán történtek ezek a dolgok.

Innen következtetve egyszerü a megoldás a sóban meg sütiben lévö nyomokra: Valamelyik cigánygyerek marokkal belenyúlt és elakarta lopni!

Valószínüleg ez ugyan az a gyerek volt mint aki a temetöböl jött... szerintem éppen ott verte meg az, akitöl lopott, ezért is kiabálta, hogy "hagyj békén, segítség ne bánts!"

:)

2012. aug. 29. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
démon az tuti? am merre laktok? ha itt nem akarod akkor küld el nekem privátba.
2012. aug. 29. 19:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezek furcsa dolgok, de nem lehet, hogy csak az apuka bakija miatt rosszul érzik magukat, és negatív energiákat bocsátanak ki/vonzanak be? Most, hogy a látnok rátett még egy lapáttal (nem azért, de én a helyében tettem volna valamit, azontúl, hogy rosszul leszek a fürdőjükben és megkérem őket, hogy lelépjenek) már be is képzelhetik.

P.S.: Szépen kérlek, tanulj meg helyesen írni!

2012. aug. 29. 20:01
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
üldöz titeket a fekete rák!
2012. aug. 29. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. aug. 29. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:

atlantiszigyogyitok.lapunk.hu kersd meg zsuzsit sergíteni fog!

Megmongya,hogy miaz és visszaküldi ahová való,védelmet tesz rátok és a házra, megnézi hogy van e a házban szellemkapu vagy démonkapu ha van bezárja és láttam egy szellemkaput és a bezárás előtt egy nappal megmondta,hogy hol van zsuzsi pontosan oda rajzolta!

Ez egy igazi látnok dolga és nem az,hogy össze essen a fürdőben ez nem látnok ha valami nem stimmel ezeket a dolgokat én is és minden kicsit érzékenyebb ember érzi de attól látnok,hogy megmongya pontosan mivel is van dolgunk és tesz is valamit pl egy lelket átsegít a túlvilágra vagy egy démont taszít az alvilágba attól függ de az a látnok nem látnok volt hanem kókler.Ezekre nagyon figyelni kell mert sok van és ha nincs egy szemernyi okkult tapasztalatod se átvernek. Mégeccer zsuzsit csak ajánlani tudom nagy erő birtokosa ő.

2015. jan. 3. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!