Létezik a Mágia? Ha igen hogy kell eldönteni hogy milyen mágiát tudok használni? És a legfontosabb hogy kell felhasználni? Persze pozitív célokra
Kell valaki aki tanít...
És mit gondolsz lesz bátorságod elmenni messzire hogy keress egy jó tanítót?
Mert interneten nem fogod megtanulni.
Kérdező!
Nagyon lenézed az általad gyakorolni kivánt mágiát, ha azt hiszed, hogy 1-2 (vagy akár10-20) eMail alapján megtanulható! Mindenki másnak személyes Mester kell, de te a neten/netről meg tudod tanulni.
Ha lenne mágia és annak lenne Mestere, nem jelentkezés, hanem kiválasztása alapján fogadna tanítványt, akiből újabb Mestert nevelne!
Visszatérve a #18-hoz:
az ilyen kérdést azért nem az említett fórumon teszik fel, mert ott akkora röhögés fogadná, hogy visszhangozna az internet! Mivel ott nincs ilyen kérdés, legyünk bármennyire is szkeptikusok, ott nem válaszolhatunk!
Rendben, sok sikert a mestereddel, de csak mondom, interneten nem tanulsz semmit.
Egy kis szaros, tudatlan kislány vagy aki nem érti amit a nagyobbak és érettebbek mondanak.
És mi vagyunk az idióták?
Elárulom te vagy az.
Az ember ezen tulajdonságai annyira csököttek már, hogy a használatuk életveszélyes is lehet.
Talán ha te elkezdenéd, akkor sok sok év múlva az utódjaid képesek lesznek használni (evolúció).
De te semmiképpen.
Mondtam már, túl kicsi vagy még, és csak egy idióta meséből szedted az egészet.
Állj le ezzel mielőtt késő lesz
Az előzővel egyetértek.
De ha jól sejtem az a bizonyos mester az az 50 éves ember aki nemrég írt választ.
+utánaolvastam egy picit, és ott az állt hogy erre csak a "kiválasztottak" képesek..
És az eddig ide írt kommentjeid alapján te NEM vagy képes a mágia elsajátítására.
És nem győzöm hangsúlyozni: fiatal, éretlen és tudatlan vagy.
Hát, komolyan mondom... fantasztikusak vagytok.
Megállás nélkül osszátok az észt, hogy miért hülyeség amit csinál. Meg figyelmeztetitek, hogy milyen vélt veszélyekkel járhat a medzsik. (Ha ilyenről akar olvasni, hadd olvasson, mindannyian voltunk fiatalok. Majd ő eldönti később, hogy hisz-e tovább benne vagy sem.)
De egy szóval se említitek neki, hogy milyen veszélyekkel jár az, ha gyerekként/erősen fiatalként, vadidegenekkel akar felvenni kapcsolatot az interneten keresztül!
Kérdező!
Fiatalként, az interneten keresztül idegenekkel kapcsolatot létesíteni VESZÉLYES! Kiváltképp személyes találkozóra menni!
Bárki lehet az üzenetek másik felén!
Lehet, hogy úgy adja elő magát, hogy ő a Szürke Gandalf fehér lovon. De valójában vele fogsz találkozni.:
Ha beleszaladsz egy pedofilba az egy életre tönkretehet!
Az előző válaszoló felvetése csak akkor igaz ha, tényleg azzal a bizonyos 50 éves emberrel veszi fel a kapcsolatot.
De!
Mivel a kérdező meglehetősen hamar talált "mestert" így valószínűsítem hogy interneten találta, tehát az előző válaszoló felvetése teljesen jogos.
Sok veszélye van az internetnek, de szerintem a személyes találkozóra nem fog sor kerülni, mert ha feltétlen személyesen kéne megbeszélniük akkor egyből elmenne a kedve.
Gratulákok kérdező!
megnyerted a GYK leg ellenszenvesebb ember díját. Azt nem írom, hogy a leghülyébb is, mert holtversenyben állsz egy pár tíz emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!