Létezik a Mágia? Ha igen hogy kell eldönteni hogy milyen mágiát tudok használni? És a legfontosabb hogy kell felhasználni? Persze pozitív célokra
A fairy tail nem egy mesefilm, hanem egy anime.
Ennyi erővel a hupikék törpikék hókuszpókjától is ellesheted a varázslás művészetét.
Az ilyenek miatt sírnak az ezósok. Tizenöt éves kislányok, akik egy nyolc éves értelmi szintjén állnak, teljesen értelmetlen, hülye kérdéseket tesznek fel. Utánna meg itt rinyálnak az ezósok, hogy mért nem vesszük komolyan ezt a témakört. Röhejes vagy kérdező. Menj inkább homokzni, az illik a te szintedhez.
Én 50 éves vagyok. Azért írtam le, mert úgy látom itt a kor számít, pedig én 15 éves koromban is ugyanígy gondolkodtam. A különbség csak az, hogy nem tudtam még semmit a mágiáról, mostanra viszont már van némi tapasztalatom.
Szóval, a válasz a kérdésedre, igen létezik a mágia. Viszont mielőtt fejest ugranál bele sokat kell tanulni róla. Tudni kell először is, hogy van fehér, szürke és fekete oldala. De a fehér mágia is lehet veszélyes, főleg mert a legtöbb eddig megjelent könyvben elferdítették az ősi tudást, amit az emberek az angyaloktól tanultak. Az ősi magyar vallás is erre épült és látod, hogy kiirtott minden elő képviselőjét a kereszténység.
A középkorban i.sz. 1000 körül, Sz. István kir. hozott egy olyan rendeletet, hogy csak halálbüntetés terhe mellett gyakorolhatják a magyarok ősi vallásukat. Még áldozati ételt sem tehettek a keresztúthoz, a tündéreknek, mert ha valaki meglátta, addig kínozták, míg már alig maradt bennük élet, végül megégették őket.
Az új Istent kellett imádnia minden magyarnak. Pedig a régi, az Igaz Isten, ő létezik még most is, és vigyáz ránk, csak mi nem törődünk vele.
Ám, törődünk az Új Istennel, aki meg magasról tesz ránk. Bár a magam nevében nem mondhatom, mert én visszataláltam a magyarok Igazi Urához.
Sok sikert neked is!
Ritkán jövök ide, ezért, ha van kérdésed, írj privit, arról kapok értesítést, és hamarabb válaszolok.
Aki azzal a dumával jön hogy nem létezik mágia az szerintem azért nem a tudomány fórumon koptatja a billentyűzetét mert ott nem tudna hozzászólni
Na nem mintha itt hozzátudna... :DDDDDD
Hát jó nézzetek kicsinek de ez nem rendes válasz én is jelenthetném . de kaptam egy rendes választ ezért nem :)
ne avatkozzatok az életembe és amúgy a nagymamám életben van ezt annak írom aki azt mondta hogy 1 évvel ezelőtt elhunyt.Tehát melléfogtatok nem az az ember vagyok akit meg lehet állítani ha már átgondolta ennyit erről elkezdem tanulni és köszönöm hogy az "50 éves válaszoló" jó választ adott nekem és gyakorolni fogom csak kell valaki aki tanít! :D ^-^ :)
Hm...
Látom nem értesz a szóból.
Elmondtuk, fiatal vagy ehhez, ha el is kezded, meg fogod unni.
Tudod mennyi idő kell a megtanulásához?
Sok-sok év.
És nem úgy megy mint a mesékben, hogy akkor most te megfagyasztasz valakit, vagy éppen tüzet szórsz a kezedből.
Nekem is egy tapasztalt ember adott tanácsot, aki azt mondta nem szabad belekezdeni, mert beleőrülsz.
Én is bele akartam kezdeni.. Akartam.. De túl nagy volt a kockázat.
12-13 éves vagy, kicsi még a mágiához, pláne ha egy meséből láttad.
De kezdj csak bele, de emlékezz majd vissza, ha majd az elmegyógyintézetben ülsz, hogy mi mindent mondtunk neked itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!