Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy tudhatom meg melyik...

Hogy tudhatom meg melyik elemet uralhatom?

Figyelt kérdés

hallottam a pirokinézisről (tűz), hidrokinézisről (víz)

cyrokinézisről (jég), aerokinézisről (levegő), és geokinézisről (föld)

Honnan tudhatom meg melyiket irányíthatom?

Csak értelmes választ várok

2014. júl. 20. 10:36
1 2 3
 1/22 *Nekomimi* ***** válasza:

Nem vagyok szakértő ebben a témában, sőt.

De nekem úgy lenne a logikus, ha a saját elemedet.

Például én Bika vagyok, így az elemem a Föld, szóval szerintem ha én most uralni akarnék egy elemet, akkor nyilván az a geo bigyó lenne.

Bocsánat, ha tévedek, de nekem így a logikus.

2014. júl. 20. 10:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

#1: Ezt azt jelentené, hogy ha élve elásnak, akkor se halnál meg? :D

Nagyapám is tudta uralni a földet. Termesztett benne répát, borsót, kaprot, paprikát, epret, és még egy valag más haszonnövényt is, meg tudott élni belőle. Én a tüzet tudom uralni, képes vagyok a vizes betont is elégetni (ha van elég pálinka :D). A második szomszédunk a vizet tudta uralni, a földből is vizet tudott fakasztani, ugyanis kútfúrással foglalkozott.

2014. júl. 20. 11:21
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ment a zöld kéz:DDDD

Egyébként:

Kell egy csakraérzékeny papírdarab. Koncentrálj, ha elég akkor tűz, ha szétázik víz, und so weiter...Narutonak legalábbis bevált.

Én tűz elemű vagyok, Káton: Gokakiju no dzsucu háhhá látod már szét is égettem a monitorodat.

2014. júl. 20. 12:19
 4/22 anonim ***** válasza:
55%
Alkaloinézissel uralhatod bármelyik alkáli elemet, ugyanakkor az akkumulátorokat nem.
2014. júl. 20. 12:22
 5/22 anonim ***** válasza:
46%
A Káton: Goka Mekkaku menőbb:DD
2014. júl. 20. 12:44
 6/22 anonim ***** válasza:
58%
Vagy a Káton: Gamaju Endan
2014. júl. 20. 12:45
 7/22 A kérdező kommentje:

Utolsó kettőnek ment a piros kéz...

Esetleg komolyabb választ?

2014. júl. 20. 12:47
 8/22 anonim ***** válasza:
64%

az első valóban jól mondta azt az elemet uralhatod ami te is vagy de ezt egyébként te is érzed

pl én víz vagyok (halak) a víz iszonyatosan meg tud nyugtatni imádom nézni a tavakat folyókat tengert megnyugtat olyan érzésem van mintha egybeolvadnék vele és szinte hipnotizál

De akinek pl a tűz az eleme az ugyanígy van ha esetleg tűzrakásnál belefeledkezik a tűzbe szinte megbabonázza stb. :)

2014. júl. 20. 13:13
 9/22 anonim ***** válasza:
Utolsó:Mutass már egy embert akit nem nyugtat meg a szép folyók,tavak látványa..... Nyilván te vagy az egyetlen élő ember a Földön akit megnyugtat...
2014. júl. 20. 14:36
 10/22 anonim ***** válasza:
valószínűleg akkor ők is vizesek :)én egy szóval sem mondtam hogy én vagyok az egyetlen víz elemű ember nem értem a háborgásod okát (ha pedig a horoszkópja nem víz jegyű akkor a hold vagy aszcendense határozza meg)
2014. júl. 20. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!