Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A bevonzást miért tartjátok...

A bevonzást miért tartjátok lehetetlennek, kétkedőek?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a Titok c. könyvet, miután megvettem a Titok DVD-t, hogy ne maradjon ki véletlen egyetlen fontos szó sem, ami a Tv-be nem hangzott el, azt kell mondjam így együtt a könyv + eredeti DVD film, sokkal meggyőzőbb, reálisabb és elfogadható képet nyújt a bevonzásról, mint amiket elősre gondolna az ember.

Régen én is kétkedő voltam, de ez tévút, hisz gondold el, az emberek többsége egy téves csorda szellembe él.

A tudásuk 90%-a a tv-kből van, az iskolából, a munkahelyükről, a saját környezetükből stb.

Azt hiszik a téves közhelyes dumák amiket állandóan lehet hallani mindenhol, az a ő saját gondolatuk... közbe mint egy diktafon visszamondják azt amit beléjük vernek, csak ezt nem veszik észre.

Tehát az emberek egymást tartják szellemi "rabságban" a téves közhelyes felfogásukkal.

Egyébként ha az emberek többsége valóban öngondolkodó-mindentudó lenne ( ahogy képzelik sokan magukról) akkor, az emberek többsége boldog lenne és az álmaiknak élnének. De nem így van!

Akkor érdemes hallgatni az átlagra, szkeptikusokra, trollokra

Az ultramodern fizika szerint minden csak rezgés ! Az anyag nem is létezik és mindent vékony húrok alkotnak, amiknek a rezgése szabja meg hogy elektron vagy atommag az illető, hogy milyen atom anyag stb !!!

Bizony, ezt nem is tudja az átlagember, a szkeptikus se [link] A lényeg az, hogy nem az anyag felől kell megközelítenia valóságot, hanem a rezgéssel és mint tudjuk, ha gondolsz valamire ami szintén rezgés akkor rezonálsz az univerzummal azonnali kvantumfizikai távolbahatás révén, mivel mindennel össze vagy fonódva és a többi anyag, tárgy, esemény, tőrténés ezt a gondolati rezgést képezi le és úgy fog az is rezegni=működni !

Ha pozitívak a gondolati energiáid a jó bevonzást fogod kapni=Jó dolog tőrténik veled, siker

Ha negatívak a gondolataid, negatív energiák fognak veled tőrténni=betegség, szerencsétlenség, kár, veszteség,sikertelenség.

Szerintem ezt egy átlag általános isis is megértni, hogyhogy nem gondoltál erre így?

2014. júl. 15. 21:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem működik. Nem azért, mert ha gondolok egy új hajszárítóra, azt azonnal megkapom ajándékba, hogy egy hülye példával éljek, hanem mert átalakítja a világnézetet. Mindig jókedvű vagyok, mondjuk így, mert mindig megtalálom aminek lehet örülni.
2014. júl. 15. 22:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes, hogy ha én boldog vagyok és nem hagyom hogy tönkretegye a kedvem egy kis probléma, akkor boldog maradok. Ez nem az energiák miatt van, hanem azért, mert én eldöntöttem hogy az leszek. Ha pedig mérgelődök, akkor nyilván mérgesebb leszek egy icipici problémától is, amit alapból nem is biztos hogy annak vennék. Ennyi a különbség. De semmi "negatív" meg "pozitív" energia nem játszik közbe. A TE negatív vagy pozitív gondolkodásod az, ami azt teszi amit, úgy, hogy a kevésbé nagy problémákat vagy felnagyítja, vagy teljesen eltünteti attól függően, hogy pozitívan, vagy negatívan gondolkozol. De ennek nincs köze a bevonzáshoz, ennek csak a te gondolataidhoz van köze, és ahhoz, hogy hogy állsz hozzá majd az esetleges konfliktusokhoz, problémákhoz, eseményekhez.

És aki nem hisz benne, annak is ajánlom, ugyanis ez pont ezért nem hit kérdése, hanem a hozzáállásé. Mégiscsak jobb olyan ember közelében lenni, aki nem mérgelődik, hanem boldog, és szinte mindig megmarad a jókedve. Persze az se jó, ha túlzásba viszi, de azért egy kis jókedv nem árt. És a pozitív gondolkodás segít túltennie az embert a problémákon.

2014. júl. 15. 22:12
 3/18 anonim ***** válasza:
38%

Én nagyon akarom hogy 5 -ösöm legyen a lottón de mégsincs. Na mindegy , talán ezen a héten veszek is egy szelvényt..

Szóval tettek nélkül semmit nem ér a nagy akarás,meg a pozitív hozzáállás, ez egy kamu mese lusta felnőtteknek.

2014. júl. 15. 22:13
 4/18 anonim ***** válasza:
71%

Tessék egy egyszerű példa : ugye a skizofrén pszichiátriai betegek olyanokat beképzelnek maguknak hogy nem igaz . Ők a nap 24 órájában erősen erre gondolnak, máson nem is jár az eszük, ettől mégse lesz valóság :-)

Ez az egész Titok azon alapszik hogy a pozitív gondolkodás, általában pozitívan hat az életünkre és ez tényleg igaz is, de az hogy ha valaki erősen gondol a pénzre akkor milliomos lesz ez hatalmas szamárság . Kérdező ne sértődj meg de ilyenekkel csak a lusta, "várom hogy a sült galamb a számba repüljön" embereket tudják beetetni :-)

2014. júl. 15. 22:32
 5/18 A kérdező kommentje:

"ugye a skizofrén pszichiátriai betegek olyanokat beképzelnek maguknak hogy nem igaz "

Hát,...pedig ha végignézed a világot, teljes bolondokháza !

2014. júl. 15. 22:50
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Ne hallgas senkire, aki azt mondja hogy nem működik... Tapasztalom nap mint nap... Nem a levegőbe beszélek, hanem komolyan átélem, és működik ez az egész... De ez nem csak ennyi hogy "rá gondolok és jovan"
2014. júl. 15. 22:54
 7/18 anonim válasza:
50%
A húrelmélet csak egy elmélet, melyet nem minden kvantumtudós oszt. Lehet, hogy igaz, de lehet, hogy nem. Mindenesetre bájos, hogy egy könyvvel és egy DVD-vel lehúztak még egy hiszékeny nyugdíjast.
2014. júl. 15. 22:54
 8/18 anonim ***** válasza:
53%

Nekem hónapokkal ezelőtt odaadott egy lány egy könyvet,a "A lélektársad titka" című könyvet.Abban olvasgattam,hogy valaki így találta meg a szerelmet,valaki meg úgy találta meg.Hát,mondom ez mind szép és jó,csak kár,hogy a fele valószínűleg baromság,mert beleképzelnek dolgokat.Aztán telt és múlt az idő,társat kerestem.Nem olvastam el az egész könyvet,de EGYETLEN tanácsot tartottam és tartok be:

Nem írok semmit jövő időben!Nagyon nehéz így fogalmazni,ráadásul a "remélem" szót is mindig beleteszem.Működött az érettséginél,meg MELLETTE MINDENT MEGTETTEM!Gyakoroltam éjt nappallá téve a matekot!:) Végül 3-as lett,53 ponttal,53%-al!DE NEM HISZEM AZT,HOGY BEVONZOTTAM,SOKKAL INKÁBB JÓ ÉRZÉS,HOGY MEGDOLGOZTAM ÉRTE,ÉS TELJESÜLT,AMIT REMÉLTEM!

Ez pedig nem rezgésektől van.Nem volt szó semmilyen rezgésről,meg a gondolat erejéről.Csupán csak a saját akaratomnak,meg annak köszönhetem ezt az eredményt,mert tényleg akartam,és meg is dolgoztam érte.Nekem ez hatalmas jó érzés volt!És az is marad!:)

Volt még egy körülbelül csodával határos eset,de most ezt nem rögzítem.

Mindenesetre REMÉLEM,HOGY EBBŐL IS A MAXIMUMOT TUDOM KIHOZNI!:)

Ez már magánéleti dolog.

Egyébként ez az egész így nem mondom,hogy teljesen nem létezik,de a pénz,meg a milliók nem lesznek a semmiből!A pénzért tenni kell,a még többért pedig nagyon,de nagyon keményen meg kell dolgozni,vagy pedig épp az ellentettje:nagyon becsületlennek kell lenni.

2014. júl. 15. 23:49
 9/18 anonim ***** válasza:
69%

Korábban összefoglaltam 4 pontban az ellenvetéseimet. Ez továbbra is áll:

"Voltak a témában kísérletek. Konkrétan imával kapcsolatban, de ide is illik. Egy csoport beteg embert kétfelé osztottak. Az egyikért imádkoztak, a másikért nem. A gyógyulások aránya tökéletesen megegyezett. Pedig az egyik csoportról sokkal többen akarták, hogy meggyógyuljon, mint a másik csoportról.

Egy másik példa az uralkodók élete. Eszerint az elképzelés szerint egy Brit Birodalom uralkodójának nagyon hosszú ideig kellett volna élnie, hiszen nagyon-nagyon sok ember akarta neki ezt. Vagy ha "rosszul akarták", akkor meg kevesebb ideig kellett volna élniük. De nem ez történt, hanem addig éltek, amíg a többi hasonló helyzetben levő ember. Ugyanez vonatkozik az összes többi ország és birodalom vezetésére is.

A harmadik érv a "vonzás törvénye" ellen pedig mindenkinek a saját élete. Ki nem tapasztalta meg, hogy nagyon akar valamit, de nem sikerül? Szerintem mindenki. Ha ez egyszer megtörtént veled, az azt jelenti, hogy a "vonzás" nem működik. És mivel az ebben hívők ezt törvénynek nevezik, és 100%-os hatékonyságot tulajdonítanak neki, az az egy alkalom érvénytelenít minden alkalmat, mikor megkaptad, amit akartál.

Negyedszer pedig ne felejtsük el, hogy mi remek modern korban élünk, de előttünk sok ezer generáció élt iszonyú körülmények között. És ma is nagyon sokan élnek a világ más tájain iszonyú körülmények közt. Szóval azok az emberek nem akarják elég erősen az ételt, azért haltak és halnak éhen? Bullshit."

2014. júl. 16. 00:04
 10/18 anonim ***** válasza:
mert a MEDZSIK nem működik.
2014. júl. 16. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!