Azt mondják isten bennünk lakik ezt eddig értem és?
Figyelt kérdés
...és mi van akkor ha én továbbfejlesztem ezt és a boszorkányság tanaival foglalkozva képes lennék irányítani ezt és az emberiséget és kiemelnem magamból az istent hogy mindenkinek én legyek az IGAZ isten?
Ez lehetséges lenne és akkor esetleg egy megváltónak állítanám be magam?
nem az nem lehetséges mivel magadból nem tudod magadat kiemelni csak eggyé válhatsz magaddal és akkor te leszel isten :DDDD
2014. júl. 15. 18:29
2/27 A kérdező kommentje:
de ha én leszek "isten" akkor általam irányíthatok másokat is nem? Akkor bennem fognak hinni mert tudom azt amit ők nem?
2014. júl. 15. 18:34
3/27 Lionkind válasza:
Szia!
1. A boszorkányság tanaival nem tudod irányítani Istent.
2. Kiemelni se tudod magadból az Istent, mert Istenből születtél és ha eléred a kellő szellemi fejletséget hozzá térsz vissza.
3. Miért akarsz mást irányítani és megváltónak beállítani magadat? A legtöbb ember a saját életét nem tudja irányítani nemhogy másokat tudna.
4. Karmikus okokból nem is ajánlott másokat irányítani mert ez a szabad akaratuk elleni bűn és mint minden bűn után jön a karmikus büntetés.
2014. júl. 15. 19:25
4/27 A kérdező kommentje:
mert szeretném magamba fogadni teljességében az istent aki bennem lakik mert nem szeretem az embereket és mert sokkal jobb lenne őket irányítani vagy bármit tenni velük
2014. júl. 15. 19:32
5/27 Lionkind válasza:
Magadba fogadni az Istent csak akkor tudod ha elfogadod mi Ő. Isten a feltétel nélküli szeretet Ő maga egy hatalmas energia ami táplál mindent. Ha szeretet lakik a szívedben akkor te élsz Istenben és Isten él tebenned, de ez nem hatalmaz fel rá hogy belenyúlj mások életébe. Mindenkinek megvan a saját útja amin végig kell mennie, és megvannak a határok meddig avatkozhatunk bele mások életébe. És ha vagy inkább amikor eléred azt az állapotot hogy te élsz Istenben és Isten él benned akkor nem fogod akarni megváltoztatni/irányítani a többi embert.
2014. júl. 15. 19:43
6/27 anonim válasza:
Szerencsére nem lehetséges, mert a hozzád hasonlók és az önös érdekeik vetnének véget az emberiségnek és az életnek, ha korlátlan hatalmat kapnának.
2014. júl. 15. 20:51
7/27 A kérdező kommentje:
nem vetnék én véget az emberiségnek csak csak kicsit megbolygatnám :)
2014. júl. 15. 21:10
8/27 anonim válasza:
Ki lesz irtva az emberiség nagyja, nem kell ezzel foglalkozz.
2014. júl. 15. 22:05
9/27 anonim válasza:
Isten mindenkiben benne van, ez tény, de csak is a jósággal és tiszta szándékkal közeledhetsz hozzá! Te nagyon gonosz vagy!
Van elég erőd, hogy Istennel szemb
enézz?
2014. júl. 15. 22:08
10/27 A kérdező kommentje:
miért is lenne hisz én is az lennék nem? és a görög istenekre illetve másokra gondolva talán ők is emberek lehettek akkor valaha mert ugyanolyan bűneik voltak mint nekünk akkor talán én is elérhetem nem de?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!