Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Azt mondják isten bennünk...

Azt mondják isten bennünk lakik ezt eddig értem és?

Figyelt kérdés

...és mi van akkor ha én továbbfejlesztem ezt és a boszorkányság tanaival foglalkozva képes lennék irányítani ezt és az emberiséget és kiemelnem magamból az istent hogy mindenkinek én legyek az IGAZ isten?

Ez lehetséges lenne és akkor esetleg egy megváltónak állítanám be magam?

2014. júl. 15. 18:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ismered Hiranyakasipu történetét?
2014. júl. 15. 22:13
 12/27 A kérdező kommentje:
igen ismerem de ha elnyerhetem a hatalmat akkor én is megtörhetetlenné lehetnék de ez nem ide tartozik semmi köze ehhez...
2014. júl. 15. 22:27
 13/27 anonim ***** válasza:

Ő 100 mennyei évig lemondásokat végzett. Már csak csont volt, a hangyák ették szét. És akkor eljött hozzá az Úr Brahmá, és megkérdezte, milyen áldást adhatna neki ezekért a lemondásokért. Hiranyakasipu akkor azt kérte legyen hallhatatlan. Brahmá azt mondta neki: ezt nem tudom megadni, mert még Én sem vagyok az. És akkor ezt kérte: ne öljön meg se ember, se félisten, ne ölhessenek meg se nappal, se éjszaka, se kinn se benn, se nappal, se éjszaka. Megkapta ezeket az áldásokat.

Aztán megszületett a fia: Prahláda Maharája. Egyszer az ölébe vette, aztán megkérdezte: mond csak kisfiam, mi az amit tanultál az iskolában? Prahláda Maharája a következőket válaszolta: apám, a démonok legjobbika! (igen, ez én vagyok gondolta magában Hiranyakasipu)folyt köv.....

2014. júl. 15. 22:44
 14/27 anonim ***** válasza:

Prahláda Maharája a következőket mondta: ebben az anyagi világban mindenkit aggodalom gyötör!

Ekkor ledobta az öléből Hiranyakasipu fiát Prahládát a 8 éves kisfiút, mert sokkolta az egész. Megakarta ölni a tanítóit! Hogy mondhattak ilyet? folyt köv....

2014. júl. 15. 22:52
 15/27 anonim ***** válasza:
Megmérgezte, kövekkel dobatta szét, mindenféle cselekedetet megtett, csakhogy megölje fiát, de nem halt meg. Aztán megkérdezte fiától: ha az Istened mindenhol jelen van, akkor itt van most is? Akár ebben az oszlopban? Mert én most megöllek fiam! És kivált az oszlopból az Úr Nriszimha, aki félig oroszlán, félig ember. Aztán megölte: se nem nappal, se nem éjjel, alkonyatkor. Se nem kinn, se nem benn, a küszöbön tépte szét. Se nem ember, se nem félisten volt: Ő Isten egyik inkarnációja volt, aki se ember, se félisten nem volt.
2014. júl. 15. 23:05
 16/27 anonim ***** válasza:
a tanúlság az, hogy te csak egy senki vagy, aki nagy akarsz lenni! én pedig az úr szolgája vagyok, aki senki sem akar lenni.
2014. júl. 15. 23:08
 17/27 anonim ***** válasza:

mert nem vagyok senki sem!

Ezt kell megérteni!

2014. júl. 15. 23:25
 18/27 A kérdező kommentje:
tetszett de én máshogy cselekednék...
2014. júl. 15. 23:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Te hogy cselekednél?
2014. júl. 15. 23:34
 20/27 anonim ***** válasza:
Simán megteheted, ha szaftos és vmennyire összetett sztorit kitalálsz, h miért is te vagy az Isten. Onnantól 1-2 bűvésztrükk, pár szónoklat és ha 1 ember elhiszi, már nyert ügyed van. A kitalált vallások is az ember hitére és hiszékenységére épülnek.
2014. júl. 16. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!