Mi okozhat sérülést álom közben?
Éjszaka azt álmodtam, hogy verekedek valakivel, és elégek. Amikor felkeltem és kimentem WC-re, észrevettem, hogy fekete kéznyomok vannak a vádlimon. Tőlem nem származhatott, mivel nem illett a kezem a nyomba, és reggelre el is tűnt teljesen mindkét kéznyom. Szerencsére lefényképeztem, így kizárhatom, hogy csak álmodtam volna az egészet.
Ha valakinek van ilyen tapasztalata, vagy hallotta esetleg, hogy mi okozhat ilyen sérülést, kérem válaszoljon.
Valószínű, de lelki alapon is lehet.
Ilyenek szoktak lenni a stigmák.
Betudod linkelni a képet?
Úgy talán többet tudnánk segíteni ha látjuk hogy milyen.
Komolyan válaszolok és nem beszélek mellé:
Tapasztaltam én is ilyesmit többször is... pl. álmomban megmart egy dühödt koronás kígyó a homlokomon és reggelre ott volt a homlokomon a két pici beforrott seb.
Többször is volt hasonló élményem, hogy reggelre beforrott seb volt rajtam, ami az álommal kapcsolatos.
Mi lehetett?
-éterikus támadás (?)
-idegenek, szürke idegenek (?)
-a saját tudatom ereje (?).
Talán a saját tudat ereje (?)... pontosan ma sem tudom.
Picike kis fémimplant is volt már álom után, reggelre a kezemben (pici fémtüske, acéltüske)... a párom is látta... egy idő után eltűnik.
Talán a posztulátumok ereje (okozza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!