Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi okozhat sérülést álom közben?

Mi okozhat sérülést álom közben?

Figyelt kérdés

Éjszaka azt álmodtam, hogy verekedek valakivel, és elégek. Amikor felkeltem és kimentem WC-re, észrevettem, hogy fekete kéznyomok vannak a vádlimon. Tőlem nem származhatott, mivel nem illett a kezem a nyomba, és reggelre el is tűnt teljesen mindkét kéznyom. Szerencsére lefényképeztem, így kizárhatom, hogy csak álmodtam volna az egészet.

Ha valakinek van ilyen tapasztalata, vagy hallotta esetleg, hogy mi okozhat ilyen sérülést, kérem válaszoljon.

2014. jún. 20. 06:56
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet beverted vagy nem tudom.
2014. jún. 20. 07:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Valószínű, de lelki alapon is lehet.

Ilyenek szoktak lenni a stigmák.

2014. jún. 20. 08:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg besurrant hozzád az a lábsimogató, akiről olvastam múlt héten, hogy éjszaka bement a szobákba lábakat simogatni.
2014. jún. 20. 08:23
 4/8 anonim válasza:

Betudod linkelni a képet?

Úgy talán többet tudnánk segíteni ha látjuk hogy milyen.

2014. jún. 20. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Skizofrén esetekben történhet meg az ilyen. A nyom lehet külső szennyeződés által létrejött, vagy nyomás , roncsolás hatására létrejött. A fénykép sokat segít, hogy mi lehetett. Lelki alapon is tud produkálni mindenféle különleges jelet a test, erre volt példa.
2014. jún. 20. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:
troll kérdés..
2014. jún. 20. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van fotóm a lábamról, mikor "lerendeztem". Én is állíthatnám, hogy előző éjjel készült, és reggelre meg eltűntek a nyomok.
2014. jún. 20. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Komolyan válaszolok és nem beszélek mellé:

Tapasztaltam én is ilyesmit többször is... pl. álmomban megmart egy dühödt koronás kígyó a homlokomon és reggelre ott volt a homlokomon a két pici beforrott seb.

Többször is volt hasonló élményem, hogy reggelre beforrott seb volt rajtam, ami az álommal kapcsolatos.

Mi lehetett?

-éterikus támadás (?)

-idegenek, szürke idegenek (?)

-a saját tudatom ereje (?).

Talán a saját tudat ereje (?)... pontosan ma sem tudom.

Picike kis fémimplant is volt már álom után, reggelre a kezemben (pici fémtüske, acéltüske)... a párom is látta... egy idő után eltűnik.

Talán a posztulátumok ereje (okozza).

2014. jún. 21. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!