Érdekes látomásom volt tegnap éjjel Orbán Viktorral kapcsolatban! Talán megláttam a jövőt a látomásban?
Most már kezd unalmas lenni ez az OVi-t Istennel, Jézussal stb. összekeverő marháskodás.
Elnézést kérek, kifogytam a frappánsabb trollságokból...
Na jó, azért eszembe jutott valami: kedves Kérdező, igyál és minecraftozzál kevesebbet.
Az elejével egyet is értek, de attól a résztöl hogy felemeli bal kezét az már sületlenség. Viktor segìteni jött erre a földre ö nem pusztìt, de az eleje az teljes igazság lehet.
Elhozza a földi kánaánt, mert ö nem a pénzért van a parlamentbe hanem azért mert Atyja oda tette és feladata elpusztítani a gonoszságot és kapsiságot és hogy az embereknek egy olyan jövöt teremteni ahol harmóniában élhetnek.
Remélem segìtettem.
ő a plejádiakkal van kapcsolatban.
az mszp pedig annunaki/reptilián érdekeket szolgált, ezt lehetett látni a gazdaságpolitikán is akkoriban.
Pont ilyen volt a látomásom végén a miniszterelnök úr.
Talán ő lenne az Antikrisztus, aki a Messiás álarca mögül hoz majd pusztulást e világra? Csak nem egy próféta vagyok? Nagyon nyugtalanít ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!