Gillian6778 kérdése:
Van valami jelentősége az olyan medálnak, ami kör alakú és van benne egy oroszlán?
Figyelt kérdés
Találtam egy nyaklàncot a mùlthèten, a medálja kör alakù ès egy oroszlán van benne. Az egyik ismerősöm benne van az ezotèriában ès az okkult dolgokban ès mondta nekem, hogy dobjak ki minden olyan karkötőt, nyakláncot vagy medált ami kör alakù, mert az rosszat jelent. Igaza lehet? Van bármifèle jelentősège? A válaszaitokat, előre köszönöm!:)2014. máj. 18. 16:22
1/4 anonim válasza:
Egy horoszkópos medált találtál.Viselője júl. 23 és aug. 22 között született.
A többit nem minősítem.
2/4 anonim válasza:
Ezeket a kör alakú,horoszkópos medálokat azért gyártják,hogy megvétel után kidobjuk őket.
3/4 anonim válasza:
Jajaja dobd ki aztán kiveszi a kukádból és szépen eladja :))
4/4 anonim válasza:
Az a medál a peugeot és a mercedes keveredése. A jövőből kaptad amikor már a két cég egyesült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!