Ikrek csillagjegy oroszlán aszcendenssel, vélemények?
Egy ilyet ismerek, amolyan jó haver. Sok olyan dolog érdekli, amit én is, szeret jönni-menni, állatbarát. Vicces, szórakoztató, egyáltalán nem unalmas, energikus.
És akkor a negatívumok: eléggé szétszórt, és folyton elkésik, vagyis kissé megbízhatatlan, aki ismeri, jobb ha számol ezzel és egy találkozóra ha az adott esetben 8:00-kor van, akkor jó, ha neki 7:30-at mondd... ;-)
Hogy milyen a párkapcsolataiban, azt nem tudom, de én nem lennék a felesége. Saját bevallása szerint nem túl hűséges, vagyis inkább kíváncsi sok nőre, ezért akit régóta élete szerelmeként tart nyilván, vele nem vitamentes a kapcsolata. Már többször könyörögte vissza magát 1-1 félrelépés után.
Más hirtelen nem jut eszembe.
Talán még annyi, hogy azért jó ember, jóindulatú, nem egy furkálós, bosszúálló típus, előre néz, nem hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!