Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy oldhatnám meg? Elfelejten...

Hogy oldhatnám meg? Elfelejteni nem tudom.

Figyelt kérdés

Amikor fekszek az ágyba és próbálok elaludni valami rossz érzésem van illetve lesz ezt követően úgy éreztem mintha lenne valaki az ágy mellett a fejemnél és figyelne .A legviccesebb dolog hogy 00:00-1:00 ig tartott emellett olyan érzésem volt hogy mintha szívná az energiámat.Egyik ismerősömtől azt hallottam hogy be kell szórni sóval a küszöböt.Akkor nyugodtan tudok aludni elmúlnak a kételyek .De azt is mondták ha nem törődök vele eltűnik...de nem így történt.Próbáltam kiverni a fejemből de este alvás közbe elkap a rossz érzés és mintha rám nehezedne valami,ebből tudom hogy sóznom kell és nyugodtan alszok

Egy beszélgetéssel kezdődött ismerőseimmel ,megtudtam bizonyos dolgokat... ez 3-4 hete történt azóta jöttek elő ezek a dolgok.Segítsetek! LEHETŐLEG VALAMI SZAKÉRTŐ!nem bekiabáló Nyomott elméjű aki azt hiszi okos és próbál beoltani hogy húzzak pszichológushoz!

2014. máj. 9. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg szívná valami az energiádat akkor már egy ilyen hülye kérdés kiírásához sem lenne energiád. :DD És neked komolyan "sóznod" kell attól, ha este nem tudsz aludni ??? :DDD XDD Nem gondolod, hogy ez egy kicsit gáz? Csak azért, mert nem történik semmi az életedben nem kéne bemesélned magadnak ilyeneket.
2014. máj. 9. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Két dolog lehetséges, az a bizonyos beszélgetés egyfajta paranoiát idézett elő nálad, aztán majd elmúlik.

Vagy félelmeket gerjesztett benned és ezzel a félelemmel vonzod a bajt. Az okokat kell megkeresni. Mi az oka a félelmeidnek...

2014. máj. 9. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy szellem került a közeledbe és valamit kommunikálni szeretne veled. Energiát visz el rólad és Te a félelmeddel adsz neki. Ezt érzed. El lehet távolítani, ha szánsz rá időt energiát. Hasonlót már megoldottunk.
2014. máj. 12. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet h. hipnózis. Ne úgy gondolj rá, mit amikor zombivá változnak az emberek.Elég ha megadnak egy parancsszót és a megfelelő helyen hozzád érnek és lehet h. észre sem veszed. és az egész kimegy vmire.
2014. máj. 15. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem egy , hanem kettő. Hogy kommunikálni is akar-e, vagy csak energia kell neki, ebben nem vagyok biztos.
2014. máj. 21. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!