Hogy oldhatnám meg? Elfelejteni nem tudom.
Amikor fekszek az ágyba és próbálok elaludni valami rossz érzésem van illetve lesz ezt követően úgy éreztem mintha lenne valaki az ágy mellett a fejemnél és figyelne .A legviccesebb dolog hogy 00:00-1:00 ig tartott emellett olyan érzésem volt hogy mintha szívná az energiámat.Egyik ismerősömtől azt hallottam hogy be kell szórni sóval a küszöböt.Akkor nyugodtan tudok aludni elmúlnak a kételyek .De azt is mondták ha nem törődök vele eltűnik...de nem így történt.Próbáltam kiverni a fejemből de este alvás közbe elkap a rossz érzés és mintha rám nehezedne valami,ebből tudom hogy sóznom kell és nyugodtan alszok
Egy beszélgetéssel kezdődött ismerőseimmel ,megtudtam bizonyos dolgokat... ez 3-4 hete történt azóta jöttek elő ezek a dolgok.Segítsetek! LEHETŐLEG VALAMI SZAKÉRTŐ!nem bekiabáló Nyomott elméjű aki azt hiszi okos és próbál beoltani hogy húzzak pszichológushoz!
Két dolog lehetséges, az a bizonyos beszélgetés egyfajta paranoiát idézett elő nálad, aztán majd elmúlik.
Vagy félelmeket gerjesztett benned és ezzel a félelemmel vonzod a bajt. Az okokat kell megkeresni. Mi az oka a félelmeidnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!