Sátánimádat honnan ered? Sztároknál nagyon népszerű.
22:40 Egy kérdés. Hogyha a tudást hozza stb. akkor akik igába akarnak dönteni miért imádják? Nekik a buta ember kell. Ezért fecskendeznek az emberekbe higanyt meg hasonlók. [link]
Szóval én elhiszem hogy a sátán a felszabadító vagy hasonló de akkor miért imádják akik el akarnak nyomni?
"Elvileg azt nevezték sátánistának a középkorban aki nem ismerte el az egyházat más szóval a hatalmat. " - téves. Az ilyeneket "eretneknek", vagy "pogány"-nak hívták (attól függ csak a hivatalos doktírnáktól tért el, de különben ereszténynek vallotta magát, vagy ténylegesen más vallásúnak).
"Hogyha a tudást hozza stb. akkor akik igába akarnak dönteni miért imádják? " - Akik imádják, azok hatalmat vagy tudást akarnak tőle. Nem szolgálni, engedelmeskedni akarnak neki, hanem alkudozni, részt kapni a hatalomból.
Ezzel a hatalommal nyilván csak azt lehet elnyomni, akinek nincs meg ugyanúgy.
Ezen irányzat mögött nagy valószínűséggel a kabbalista varázslás található.
haszid ...chábád ...chabad ... hasid ... ha siddhi
súr menj már!
ne hülyítsd a kérdezőt.
a luciferánus okkultizmus alapjai nagyon régiek, a babilóni, sumér, akkád, perzsa vallási kultuszokban is fellelhető, főleg az áldozati mágia része.
a zsidó mágia, főleg a szervezeztt része, egy kicsit később jött éltre.
Előző! te tapadsz hozzám, nem én tapadok hozzád... ez téged minősít - hátrányodra.
A saját lábadon nem bírsz megállni?
Nem kellene hogy legyen, de van a világban egy sötét okkultizmus... és az nem fog leszállni rólatok (rólunk), el fog jönni hozzátok (hozzánk).
Szembe kell vele néznetek! (Néznünk.)
Egyre erősebb lesz. Semmi jót nem hoz.
A (sötét) középkor örök a világotokban.
Nehézség, gravitáció, tömeg, súly. Látták a szemeim és hittem a szemeimnek, szemeim által csalattam meg. A szépség (és illúziója) volt a legnagyobb hazugság.
Eljön a messiás és a szemeitek meglátják... de örömötök az nem lesz benne.
Én ismerem az eljövendőt, minden gonosznál rosszabb.
Egyszer szembe kell néznetek a hazugságaitokkal (földnek népe).
Akkor lesz egy tanú, aki vádol benneteket, ahogyan Mózes vádolta a zsidókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!