Sátánimádat honnan ered? Sztároknál nagyon népszerű.
http://www.youtube.com/watch?v=ZsZjoxNPAL8
meg hogy miért akarják csökkenteni a lakosságot
*vallásosak
szóval tényleg akik vallásosak nézik és meg is értik azok nagyon kevesen vannak ahoz hogy meg is vegyék a zenét. A szex meg univerzális nyelv. Azt mindenki érti és érdekli.
nem sátánimádat az, csak a médiában ennyit mutatnak róla, meg az egész jelenségről.
amit ők gyakorolnak, az a luceferánus okkultizmus, az okkultizmus rosszabbik része.
ilyen dolgokról keveset lehet olvasni, főleg magyar nyelven, és amikbe ők vannak, azok zárt közösségek, ajánlással mehetsz közéjük.
illuminatinak mondják magukat, te több szintből tevődik össze ez is,a szabadkőművesség felett van.
hogy értsd amit írok attól függ hogy skót, vagy york-i rendszerű kőműves rendbe lép az illető, szintek vannak.
az egyik 3 szintből áll, a másik 33 szintből.
a 30.szint fölé, bizonyos kiválasztás után kerülhetsz, és onnantól lesz rálátásod bizonyos illuminátus családok működési rendjére.
aki elérte a nagymesteri fokozatot, választhat, hogy átkerül az illumináti rendszerébe, de ott CSAK kiszolgáló személyzet lehet, mert ezekbe a családokba születni kell.
De aki a szolgaságot választja az uraknál, még mindig többet ér el vele, mintha nagymester lenne egy világi rendnél(szabadkőművesség).
az illuminatiban már befelé élnek, a külvilág ebből csak a kiszolgáló személyzetet látja, akiket hírverés, gazdaság, médiafelhajtás vesz körül.
pedig ők csak szolgák és ezt ők is tudják.
mikor a különféle ünnepeken amiket zárt körben tartanak(illuminati ünnepek= fekete mágia ünnepei)ezek a mások által irigyelt sztárok a szolgák.
mindezt azért, hogy a világban, mások előtt úgy élnek, ahogy szeretnének, de a hatalmasok előtt(lucifer szolgái), ők csak jelentéktelen emberek.
ne ásd ebbe a témába bele magad, mert amit találsz egy örök életre el fog kísérni, és nem jó emlék lesz.
azt mondják, hogy ezek a dolgok a tudatlanok előtt jobb ha örökre láthatatlanok maradnak, mert ha fellibben a tudatlanság fátyla, sokan belerokkannának abba, ami mögötte van.
a kérdező nem ezekre gondolt.
keresgélj egy kicsit a témában, vagy nézd meg a linket, bár én nem néztem, de biztos az illuminati szolgák vannak rajta, akik ennek a reklámarcai(jay-z, két i/i, rihanna, beyoncé, és a többi).
ezekre írtam , hogy senki ne irigyelje őket, mert azt amit ők csinálnak a színfalak mögött, nem sok ember szeretné.
lady gagát kihagytam, aki el is ismerte, hogy szolga!
ezeknek az embereknek a szolgája!
A kereszténységből.
A "Sátán" figuráját ugyanis ők találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!