Bulizósabb, népszerű lányok! Vélemény?
Figyelt kérdés
Kizáró ok nálatok ha a srác nem jár bulizni és nem az a társaság középppntja? A srác viszonylag izmos és intelligens.2014. ápr. 22. 15:39
1/10 anonim válasza:
neked miért kell mindenképp bulizós lány?
nem beleszólni akarok, csak érdekel :)
2/10 anonim válasza:
Introvertáltabb fiú vagyok és volt kapcsolatom már extrovertáltabb, bulis lánnyal. Hidd el, neked nem erre van szükséged. Miért nem keresel egy hasonló személyiségű lányt, mint amilyen te vagy?
3/10 anonim válasza:
Nálam pl pont nem elvárás,hogy bulizós típus legyen. Sokkal fontosabb az, hogy intelligens és jókiállású legyen. :) 18/l
4/10 anonim válasza:
Keress hozzád hasonló lányt inkább, szerintem sokkal jobb lenne ha hasonlóak lennétek.
5/10 anonim válasza:
nekem kizáró ok, mert nem szeretek a négy fal között pösvedni.
6/10 anonim válasza:
Az, hogy valaki nem szeret bulizni, nem azt jelenti, hogy a 4 fal között "pösved". Nekem sokkal jobban bejön, ha egy pasi értelmes dolgokkal tölti a szabad idejét, idióta diszkók helyett koncertekre, hangulatos beülős helyekre, kirándulni lehet vele járni. Aki számára a szórakozás az értelmetlen vonaglást jelenti gagyi zenére talajrészegen, nálam ott meg is állt a dolog...
7/10 A kérdező kommentje:
Nem "pösvedek" a 4 fal között természetesen :)
Rendszeresen kondizni járok, beülős helyeket szeretem inkább, szeretek falat mászni stb... :)
Elsőnek: egy ilyen lány tetszik, viszont én a csendesebb kategóriába sorolom magam :/ :)
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 22. 19:06
8/10 A kérdező kommentje:
Ő sem a "minden héten buli" típus, de azért gyakran eljáró és nem az a csendes típus. Egyébként egy okos és szép lány
2014. ápr. 22. 19:09
9/10 A kérdező kommentje:
kisebb önbizalom hiányom is van, ezért is a kérdés
2014. ápr. 22. 19:10
10/10 anonim válasza:
ohhh, azért mert unalmas emberek vagytok, hurrogjátok már le azt, akinek élete is van :D a kérdező kérdezett, én válaszoltam. nekem EZ a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!