Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bulizósabb, népszerű lányok!...

Bulizósabb, népszerű lányok! Vélemény?

Figyelt kérdés
Kizáró ok nálatok ha a srác nem jár bulizni és nem az a társaság középppntja? A srác viszonylag izmos és intelligens.
2014. ápr. 22. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:

neked miért kell mindenképp bulizós lány?

nem beleszólni akarok, csak érdekel :)

2014. ápr. 22. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Introvertáltabb fiú vagyok és volt kapcsolatom már extrovertáltabb, bulis lánnyal. Hidd el, neked nem erre van szükséged. Miért nem keresel egy hasonló személyiségű lányt, mint amilyen te vagy?
2014. ápr. 22. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pl pont nem elvárás,hogy bulizós típus legyen. Sokkal fontosabb az, hogy intelligens és jókiállású legyen. :) 18/l
2014. ápr. 22. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Keress hozzád hasonló lányt inkább, szerintem sokkal jobb lenne ha hasonlóak lennétek.
2014. ápr. 22. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem kizáró ok, mert nem szeretek a négy fal között pösvedni.
2014. ápr. 22. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Az, hogy valaki nem szeret bulizni, nem azt jelenti, hogy a 4 fal között "pösved". Nekem sokkal jobban bejön, ha egy pasi értelmes dolgokkal tölti a szabad idejét, idióta diszkók helyett koncertekre, hangulatos beülős helyekre, kirándulni lehet vele járni. Aki számára a szórakozás az értelmetlen vonaglást jelenti gagyi zenére talajrészegen, nálam ott meg is állt a dolog...
2014. ápr. 22. 16:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem "pösvedek" a 4 fal között természetesen :)

Rendszeresen kondizni járok, beülős helyeket szeretem inkább, szeretek falat mászni stb... :)

Elsőnek: egy ilyen lány tetszik, viszont én a csendesebb kategóriába sorolom magam :/ :)

Köszönöm a válaszokat!

2014. ápr. 22. 19:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Ő sem a "minden héten buli" típus, de azért gyakran eljáró és nem az a csendes típus. Egyébként egy okos és szép lány
2014. ápr. 22. 19:09
 9/10 A kérdező kommentje:
kisebb önbizalom hiányom is van, ezért is a kérdés
2014. ápr. 22. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
ohhh, azért mert unalmas emberek vagytok, hurrogjátok már le azt, akinek élete is van :D a kérdező kérdezett, én válaszoltam. nekem EZ a véleményem.
2014. ápr. 22. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!