Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Sátánimádat honnan ered?...

Sátánimádat honnan ered? Sztároknál nagyon népszerű.

2014. ápr. 25. 13:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
55%
Mind megdöglünk !
2014. ápr. 25. 14:27
 12/31 A kérdező kommentje:
Egyszer mindenképp... a kérdés hogy, hogy? hol? és azután..
2014. ápr. 25. 14:31
 13/31 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

itt írok neked inkább, de csak szűkszavúan válaszolok arra amit írtál.

engem ez a téma régóta érdekel, nagyon régóta.

amit összegyűjtöttem tudást és anyagot ezzel kapcsolatban, úgy látom jobb ha megtartom magamnak.

ahogy írtam ez a luciferánus okkultizmus, párszor írtam már ezen az oldalon is ezzel kapcsolatban, de csak szűkszavúan.ha röviden jellemezni akarnám ezt akkor a sötét dolgok elmélete lenne jó a megfelelő szó.

a gyakorlati része, az a fekete mágia, amin ezek a "sztárok" részt vesznek, de csak szolgaként.

azt vallják, hogy egy normál földi halandónak még ez is megtiszteltetés, hogy egy ilyen eseményen részt vehet.

ezekről az összejövetelekről is lehet sokat olvasni.

a cél a normál emberekben a félelem keltése, és a gyűlölködés.

konkrétan amit kértél az üzenetedben, arra nem válaszolok, és nem is akarok segíteni.

van az okkultizmusban egy kifejezés, úgy hívják a "tanulás ösvénye".

ez minden embernél más és más.ha ezt végigjárod, és ez a téma érdekel, mindenre választ fogsz kapni,de ahogy írtam, sok mindent fogsz látni, amire azt fogod kívánni, bár soha nem érdekelt volna.

ez igaz arra is, amit kérdeztél.

ha fellebben a tudatlanság fátyla a szemed elől, az igazság fájni, fog, nagyon!

2014. ápr. 25. 14:52
 14/31 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=CGGrRT8c4_w

[link]

Ezeket halottam

olykor gyermekeket is áldoztak neki a zsidók, a Kidron-patak völgyében, mely a Hinnom (Gehenna), a Tófetnek nevezett kultikus helyen: „tűzbe küldték”, azaz áldozati ajándékként elégették őket

[link]

na meg a dollár amin van mit találni.. [link]

http://www.youtube.com/watch?v=gOWicOwtHa8

http://www.youtube.com/watch?v=mvIKwlif55A

[link]

[link]

2014. ápr. 25. 15:03
 15/31 anonim ***** válasza:

"ha fellebben a tudatlanság fátyla a szemed elől, az igazság fájni, fog, nagyon!"

Ezzel nem értek egyet.

2014. ápr. 25. 15:58
 16/31 anonim ***** válasza:
A church of god link pedig rossz irány. Pl a leírás Nimródról nem igaz, pont ő volt a jó.
2014. ápr. 25. 16:02
 17/31 anonim ***** válasza:
Azok a neoprotestáns irányzatok amik, ha részben fellebbentik az igazságot és úgy tűnnek, mintha a jó oldalon állnak, valójában csak lefegyvereznek. A "sötét okkultizmusnak" van ellentéte, ami fegyver lehet, de nem reklámozza senki és egyre jobban eltávolodik az embertől az a tudás. Így az a látszat, hogy a rossz,a gonosz jóval hatalmasabb.
2014. ápr. 25. 16:25
 18/31 A kérdező kommentje:

Elvileg azt nevezték sátánistának a középkorban aki nem ismerte el az egyházat más szóval a hatalmat. A jelenések könyve amúgy sem volt meg az elején. A tűz meg a szám Néróra utalnak. Azért nem szerették Nérót mert mind a keresztényeket mind a zsidókat üldözte. Benne látták a gonoszt. Megpróbálták befeketíteni a nevét. 70-74 ig zsidó háború amit nem nagyon reklámoznak mert Róma nyert.

Szóval a sátán mint olyan a jelenések könyvében jelent meg ami pedig jóval jézus élete után történt. Viszont nagyon érdekesek az összefüggések a vallásokban, ennek két oka lehet. Egy mindenki ugyan azt élte át és máshogy mesélik el. Kettő mindenki lemásolta a legelsőt. Viszont a nagy távolságok miatt elég nehéz lehetett a kommunikáció.. Mindenesetre palesztina vagy izrael nincs messze egyiptomtól.

2014. ápr. 25. 16:32
 19/31 anonim ***** válasza:
Honnan ered? Egyesek mindig is szerettek egy bizonyos pártot és gyümölcsöt.
2014. ápr. 25. 22:32
 20/31 A kérdező kommentje:
Jó igen, de a részletes leírás.. addig csak egy angyal volt. A 666 pedig elvileg Nérónak valami kódolt neve. A fenevad neve. Meg azért ég a pokol tüze. Am szerintem a keresztények gyújtották fel rómát amikor menekültek. A piramisokban, vagy kriptákban amikben megszálltak miközben menekültek azt is telekormozták.
2014. ápr. 25. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!