Szia!
Nem tudom,hogy mi értelme megkérdezni,ha fent van a neten is.
Google a barátod!
Beírod szépen,hogy "Démonidézés menete",és hidd el,hogy rengeteg változatot ki fog adni,majd abból válogathatsz...
Aki nem hisz ebben, az miért nem sétál egyszerűen tovább? Én úgy gondolom, hogy amíg nincs kézzelfogható vagy értelmes bizonyíték sem a karakán igenre, vagy a nemre, addig nyitottan állhatunk a kérdés előtt. Mi is szórakoztunk diákkoromban ilyesmivel, nem négykézláb, és nem is keksszel, de még csak Soproni Fekete Démont se ittunk (habár van egy-két roppant humoros válasz, de úgy gondolom, elutasítani az ismeretlent, nos az is butaság.) Mégis azt mondom: szerintem a démonidézés nem vicces. Persze, minél inkább tiltják, annál érdekesebb.
Nekem van egy ismerősöm, akiből a mai napig nem tudom kiszedni, mi történt egy ilyen célból létrehozott összejövetelen. Mindig az a válasz, valami rohadtul rosszul sikerült, inkább nem is akar róla beszélni, mert nem szívesen emlékszik vissza rá. Mindenki hihet amit akar, persze poénkodhattok is tovább, én mindenesetre nem szórakoznék inkább ilyesmivel. Van amit jobb nem bolygatni. Popper Péter írt egy könyvet a főgonoszról,(Popper Péter: A sátán a XXI. században) nem hinném hogy gombát fogyasztott, mégis saját leírása szerint is történtek nyugtalanító dolgok, míg befejezte a könyvet. Hinni is lehet, meg nem is... De még egyszer kérlek, inkább ne állj neki!
1. Kíváncsi vagyok, hogy mégis mit akar az ilyen kezdeni egy démonnal, mikor az netán megjelenik a szobájában az ágy mellett, rögtön a radiátor, az íróasztalt, meg az anyja vasalódeszkája mellett jobbra. Rábámul, és integet, hogy hali?
1 és fél. Inkább azon tűnődne, hogy hogy küldi majd vissza.
2. az nincs, ezeken se jut túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!