1/23 anonim válasza:
Sehogyan! A démonok negatív lények! Nem lehet azután megszabadulni tőlük! Hagyd abba vagy te fogod megbánni!
4/23 anonim válasza:
En is mindig ezen gondolkodtam,de volt bennem annyi,hogy ellenálljak a dolognak.Nemtudod mivel állsz szemben,azthiszed ha egyszer magadhoz hívod,akkor utána békén hagy? ez nem így van.Anyukámmal is ez volt,ő is démonokkal foglalkozott,és rossz vége lett,inkább ne is akard megtudni mit tettek vele,tapasztalatbol tudom,persze nem akarlak ebben megakadályozni,de ezt nem kéne megtenned. 15/l
5/23 anonim válasza:
soproni fekete démon.
egy kemény sör, kemény embereknek.
elég szólni a pincér nőnek és hozza is már.
6/23 Jaczek válasza:
Volt barátaim próbálkoztak vele.
Sajnos megidéztek engem :P
Ha próbálkozol vele hülye vagy. Ne tedd. Vagy keress fel valami kuruzslót és kérdezd meg.
7/23 anonim válasza:
Az első egyetem alapításakor ez volt az első kísérlet amit elvégeztek.
A kísérleti jegyzőkönyvbe ez a megjegyzés került:
"Jelenség nem tapasztalható."
8/23 anonim válasza:
Kérjél beutalót pszichiátriára a háziorvosodtól.
9/23 anonim válasza:
Első lépésként szerezz be valami hallucinogén gombát..
10/23 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék arra,hogy minek válaszolnak olyan emberek akik nem hisznek az ilyen dolgokba...
De tényleg valaki magyarázza már el nekem!
2014. ápr. 25. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!