Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy kell szabályosan démont...

Hogy kell szabályosan démont idézni? Rá lehet valakire küldeni?

Figyelt kérdés
Nem érdekel ha véletlenül rám sül el, aki csinált már ilyet, kérem írja le hogy kell.
2013. ápr. 4. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:

ez fekete mágia, senki sem fog segíteni

mindjárt megkeresem egy korábbi hsz-om,és olvasd el!

teológiával foglalkoztam, fogadd meg a tanácsom!

2013. ápr. 4. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

ha téged érdekel ez a dolog először az alapokkal légy tisztában

pl h mi az a spiritizmus, idéző mágia, ceremonális mágia

hold állások, és az általuk gyakorolt hatás.

mint minden ilyen dolog , alapos felkészültséget kíván.

és soha ne hallgass azokra akik egy egyszerű gyertya gyújtogatós hókuszpókot akarnak javasolni.

böjt kell hozzá, idéző szöveg -sok vallásnak volt démonja, amilyen nyelven imádkoztak hozzá, ált olyan nyelvű idéző szöveg kell.

nem mindegy mit mondasz.

csak egy példa.

egy óbabilóni vallásban használt démont akarsz megidézni, lehet tudod a nevét, de honnan szerzel ilyen nyelvű szöveget, és ha van ezt bizony el is kell ám tudni olvasni, kell a pontos neve, idéző pecsétje, és a nagyobb démonoknak van elengedő pecsétje is.

egyáltalán tudod h milyen tentagrammot kell a rituálé előtt felrajzolni,

minden nagyobb démonnak megvan a saját pentagrammja is.

ha mindezzel megvagy, akkor már csak a hold és egyéb bolygók egymáshoz viszonyított állását kell belőni, meg segítőket találni hiszen ez nem egyedüli feladat.

a legvégére.

hallottál már vmit az áldozati mágiáról??

sejtem...

még a rituálé előtt be kell mutatni, és ugye nem mindegy h egy démonnak mit áldozol, h feladjam a leckét megvan név szerint h kinek mit kell, és hogy tovább nehezítsem a dolgot ezt is az adott nyelven kell mondani a felajánlást.

szóval összegezve nem egy kisiskolásnak való feladat, több teológus és egyházférfi is belebukott már ebbe, pedig azok nem hétvégi/szoba okkultisták voltak....

olvasd el jó sokszor, h megértsd!

2013. ápr. 4. 22:09
 3/10 A kérdező kommentje:
19 vagyok, de nem is hiszek az ilyenekben. Viszont ki akarom próbálni, mert sokan be vannak szarva tőle, hogy meg fogok bolondulni ettől. :D
2013. ápr. 4. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Mondd el 99-szer, hogy:

I have wholegrain holebrain.

2013. ápr. 5. 01:00
 5/10 anonim ***** válasza:

"...pl h mi az a spiritizmus, idéző mágia, ceremonális mágia"

Ó, a fenébe!

Pedig már annyi tuti, gazdaságos démonidéző módszerről olvastam itt a GYK Ezotériában, hogy úgy terveztem holnap ebéd után én is idézek kettőt, brahiból.

Aztán gyertya elfújással visszaküldöm őket oda, ahonnan jöttek. :)

Most tanulhatok arámiul, vagy szanszkritül. Franc!

2013. ápr. 5. 08:54
 6/10 gregarm ***** válasza:
Nem lehet őket ugráltatni nem kutyák, hanem istenek (a démon szó reges régi jelentése isten). Az idézéshez pedig semmi különös tárgy nem kell (áldozat főlleg nem).
2013. ápr. 5. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen és a csontot is visszahozza.
2013. ápr. 6. 02:47
 8/10 anonim ***** válasza:

6os te miről beszélsz??

olvastál, v kutakodtál is valaha ezzel kapcsolatban?

azt sem tudod h miért kell az áldozat, és írkálsz baromságokat.

mivel teológiával és okkultizmussal foglalkozom, és nem a netes baromságokkal ahol két sorban leírják h kell idézni! ...az egy nagy kamu...

meglepődnél h mi minden kell egy ilyen ceremóniához, ezért is írtam azt a kérdezőnek h itt biztos nemfog neki érdemleges választ adni, én is csak azért írta körül neki a témát, h érzékeltessem mi mindent kéne tudnia ahhoz h egy ilyet csináljon

nem gyertyagyújtogatós, két sorból elmondott netes hülye szövegeket, amivel tele a net, és a sok ...azt hiszi így kell, utána meg csódálkozik h semmi.

2013. ápr. 6. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nem lehet őket ugráltatni..."

Tényleg nem? Pedig olybá tűnik a beírásokból, hogy minden második tini idézett már démont, vagy szellemet a tavaszi szünetben.

Sok itteni leírás alapján egyszerűbb, mint egy tojásrántottát összeütni.

2013. ápr. 6. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ráadásul olyan világmegváltó dolgok miatt fordulnak hozzájuk, minthogy valaki csúnyán nézett rájuk a nagyszünetben, ezért az illető körmére kell nézzen egy démon.

Szerintem ugráltatva vannak. :)

2013. ápr. 6. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!