Hogy kell szabályosan démont idézni? Rá lehet valakire küldeni?
ez fekete mágia, senki sem fog segíteni
mindjárt megkeresem egy korábbi hsz-om,és olvasd el!
teológiával foglalkoztam, fogadd meg a tanácsom!
ha téged érdekel ez a dolog először az alapokkal légy tisztában
pl h mi az a spiritizmus, idéző mágia, ceremonális mágia
hold állások, és az általuk gyakorolt hatás.
mint minden ilyen dolog , alapos felkészültséget kíván.
és soha ne hallgass azokra akik egy egyszerű gyertya gyújtogatós hókuszpókot akarnak javasolni.
böjt kell hozzá, idéző szöveg -sok vallásnak volt démonja, amilyen nyelven imádkoztak hozzá, ált olyan nyelvű idéző szöveg kell.
nem mindegy mit mondasz.
csak egy példa.
egy óbabilóni vallásban használt démont akarsz megidézni, lehet tudod a nevét, de honnan szerzel ilyen nyelvű szöveget, és ha van ezt bizony el is kell ám tudni olvasni, kell a pontos neve, idéző pecsétje, és a nagyobb démonoknak van elengedő pecsétje is.
egyáltalán tudod h milyen tentagrammot kell a rituálé előtt felrajzolni,
minden nagyobb démonnak megvan a saját pentagrammja is.
ha mindezzel megvagy, akkor már csak a hold és egyéb bolygók egymáshoz viszonyított állását kell belőni, meg segítőket találni hiszen ez nem egyedüli feladat.
a legvégére.
hallottál már vmit az áldozati mágiáról??
sejtem...
még a rituálé előtt be kell mutatni, és ugye nem mindegy h egy démonnak mit áldozol, h feladjam a leckét megvan név szerint h kinek mit kell, és hogy tovább nehezítsem a dolgot ezt is az adott nyelven kell mondani a felajánlást.
szóval összegezve nem egy kisiskolásnak való feladat, több teológus és egyházférfi is belebukott már ebbe, pedig azok nem hétvégi/szoba okkultisták voltak....
olvasd el jó sokszor, h megértsd!
Mondd el 99-szer, hogy:
I have wholegrain holebrain.
"...pl h mi az a spiritizmus, idéző mágia, ceremonális mágia"
Ó, a fenébe!
Pedig már annyi tuti, gazdaságos démonidéző módszerről olvastam itt a GYK Ezotériában, hogy úgy terveztem holnap ebéd után én is idézek kettőt, brahiból.
Aztán gyertya elfújással visszaküldöm őket oda, ahonnan jöttek. :)
Most tanulhatok arámiul, vagy szanszkritül. Franc!
6os te miről beszélsz??
olvastál, v kutakodtál is valaha ezzel kapcsolatban?
azt sem tudod h miért kell az áldozat, és írkálsz baromságokat.
mivel teológiával és okkultizmussal foglalkozom, és nem a netes baromságokkal ahol két sorban leírják h kell idézni! ...az egy nagy kamu...
meglepődnél h mi minden kell egy ilyen ceremóniához, ezért is írtam azt a kérdezőnek h itt biztos nemfog neki érdemleges választ adni, én is csak azért írta körül neki a témát, h érzékeltessem mi mindent kéne tudnia ahhoz h egy ilyet csináljon
nem gyertyagyújtogatós, két sorból elmondott netes hülye szövegeket, amivel tele a net, és a sok ...azt hiszi így kell, utána meg csódálkozik h semmi.
"Nem lehet őket ugráltatni..."
Tényleg nem? Pedig olybá tűnik a beírásokból, hogy minden második tini idézett már démont, vagy szellemet a tavaszi szünetben.
Sok itteni leírás alapján egyszerűbb, mint egy tojásrántottát összeütni.
Ráadásul olyan világmegváltó dolgok miatt fordulnak hozzájuk, minthogy valaki csúnyán nézett rájuk a nagyszünetben, ezért az illető körmére kell nézzen egy démon.
Szerintem ugráltatva vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!