Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan győződhetnék meg...

Hogyan győződhetnék meg arról, hogy a mágia, az okkultizmus valóban létezik?

Figyelt kérdés

Előljáróban el kell mondanom, hogy kiváló intellektusú, mások számára is igen értelmesként számon tartott magasan képzett ember vagyok, aki soha sem hitt az ezotériában

Az utóbbi időben sok valódi eseményeken alapuló filmekben láttam hihetetlen, mágikus tőrténeteket, melynek "állítólag" valóságalapja van, olyan filmek ezek, mint az igaz vagy hamis vagy a hihetetlen tőrténetek a Life & Networkon.

Gondoltam adok egy esélyt és egy ilyen fórumon, ahol nagy mágusok, akkultisták, sátánisták, jósok és más ezotérikus emberek vannak, eszmétcseréljünk erről.

Mit tudtok ajánlani, hogyan bizonyosodhatnék meg erről ? Tudom, hogy azt fogjátok mondani, hogy sokat kell olvasni és egyéni utakat bejárni és majd 15-20 év múlva lesz annyi tapasztalatom hogy bla bla bla...

Én mostra gondoltam. A mostban élek. Most kell tudni ezt, mert az évtizedeket nem tudom kivárni. Valami asztrálprojekciós kísérlet egy magas szintű beavatott ezotérikustól vagy hasonló?

2014. márc. 30. 20:07
1 2 3 4
 31/35 Shai-Hulud ***** válasza:

Tudod, kérdező, a TE kérdésedben a "Nem ég le a képedről a bőrödről, mikor borotválkozól ?" kérdésben is rövid ám az "ó".

(Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten...)

Bírom, mikor valaki a saját hibáját találja meg másban. :-D

Pedro

2014. ápr. 11. 15:29
 32/35 anonim ***** válasza:

"A borotválkozom az rövid o barátom. Te már nem vagy képzett :-) "

Ez most komoly? :D Ennyire hülye vagy, vagy csak az iróniát nem érted? :D Lentebb utaltam is rá, azzal, hogy:

"miért nem tudod az igéket rendesen ragozni"

Tessék. Látszik, hogy nem érted az iróniát.

Egyébként meg köszönöm, de ha nem tudsz értelmesen válaszolni, csak személyeskedni, és kicsinyítőszavakat használni, akkor nem is kell semmit mondani. Eléggé fura egy védekező mechanizmusa van a kérdezőnek(*khmzolinakkhm*)...

névte2en

2014. ápr. 11. 16:27
 33/35 anonim ***** válasza:
25%
Csak tapasztalatokkal. A szkeptikusokat csak akkor győzheted meg, ha látják, vagy tapasztalják az adott dolgot. Viszont ha te nekem be akarsz bizonyítani valamit, én pedig befogom a szemeim, a fülem, és nem engedem, hogy hozzám érj (jó sok kezem van), akkor nem hiszem, hogy be tudsz bizonyítani bármit is. :)
2014. ápr. 22. 02:50
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"A szkeptikusokat csak akkor győzheted meg, ha látják, vagy tapasztalják az adott dolgot."

Akkor azok nem szkeptikusok. Akkor győzhetsz meg egy szkeptikust, ha érvelsz a védett dolog mellett, bizonyítékokkal szolgálsz neki. Az ilyen kérdéseknél a tapasztalattal nem mész sokra egy szkeptikusnál.

névte2en

2014. ápr. 22. 16:53
 35/35 Igazi Infó ***** válasza:
2014. aug. 16. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!