Hogyan győződhetnék meg arról, hogy a mágia, az okkultizmus valóban létezik?
Előljáróban el kell mondanom, hogy kiváló intellektusú, mások számára is igen értelmesként számon tartott magasan képzett ember vagyok, aki soha sem hitt az ezotériában
Az utóbbi időben sok valódi eseményeken alapuló filmekben láttam hihetetlen, mágikus tőrténeteket, melynek "állítólag" valóságalapja van, olyan filmek ezek, mint az igaz vagy hamis vagy a hihetetlen tőrténetek a Life & Networkon.
Gondoltam adok egy esélyt és egy ilyen fórumon, ahol nagy mágusok, akkultisták, sátánisták, jósok és más ezotérikus emberek vannak, eszmétcseréljünk erről.
Mit tudtok ajánlani, hogyan bizonyosodhatnék meg erről ? Tudom, hogy azt fogjátok mondani, hogy sokat kell olvasni és egyéni utakat bejárni és majd 15-20 év múlva lesz annyi tapasztalatom hogy bla bla bla...
Én mostra gondoltam. A mostban élek. Most kell tudni ezt, mert az évtizedeket nem tudom kivárni. Valami asztrálprojekciós kísérlet egy magas szintű beavatott ezotérikustól vagy hasonló?
@Laylah
Vajon miért érzem úgy, hogy kerülgeted a választ?...
Pedro
Értem. Szóval ha a testvérem éhes, akkor megjósolható, hogy meg fogja enni a vacsorát előlem. De ha meggondolja magát,, és étterembe megy, akkor megváltozik a jóslat, és az lesz a jövendölés, hogy nem eszi meg a vacsorámat.
Valóban fantasztikus dolog a jövendőmondás! :-DDD
Pedro
"Kérdező, nincs olyan, hogy meggyőzhetetlen szkeptikus. Sőt, a szkeptikusok a legmegyőzhetőbbek, objektív bizonyítékok által. Csak sok embernek túl bonyolult a szkepticizmus, mind filozófiában, mind tudományban."
Ennél nagyképűbb és ostobább hozzászólást egyben nem olvastam :D Nem ég le a képedről a bőrödről, mikor borotválkozól ?
Egykori szkeptikusoként tudom, ismerőseimmel szkeptikus társaságokkal beszélgetve személyesen és levelezve, hogy semmiben sem hinni nem akaró, minden bizonyíték alóli állandó mindnképpeni kibújás és az állandó tudálékosság jellemző ránk
Továbbra is várom az értelmes felvetéseket
"Ennél nagyképűbb és ostobább hozzászólást egyben nem olvastam :D Nem ég le a képedről a bőrödről, mikor borotválkozól ? "
Nem, mert nem borotválkozóm.
De ha már nagyképűségről és ostobaságról van szó:
"Előljáróban el kell mondanom, hogy kiváló intellektusú, mások számára is igen értelmesként számon tartott magasan képzett ember vagyok"
Én egy pontos definíciót írtam a szkepticizmusra, te pedig "idehánytál" egy nagyzoló, nagyképűsködő maszlagot. Egyébként ha annyira intellektuális személy vagy, miért nem tudod az igéket rendesen ragozni, vagy összeállítani egy mondatot? Értem én, hogy a nyelvannáciskodás nem túl szép dolog, de egy magát intelligens, értelmes, magasan képzett embernek mondó embernek ismernie kéne a helyesírás alapjait.
"Egykori szkeptikusoként tudom, ismerőseimmel szkeptikus társaságokkal beszélgetve személyesen és levelezve, hogy semmiben sem hinni nem akaró, minden bizonyíték alóli állandó mindnképpeni kibújás és az állandó tudálékosság jellemző ránk"
Legfeljebb rád. Tanulj meg egy-két fogalmat:
Ostoba.
BTW, véletlenül nem Zoltán a keresztneved?
névte2en
Ui: A helyesírással ellentétben a pontozás nem árul el semmit.
névte2en
" magasan képzett embernek mondó embernek ismernie kéne a helyesírás alapjait. "
A borotválkozom az rövid o barátom. Te már nem vagy képzett :-)
"Nem, mert nem borotválkozóm. "
Lehet ember sem :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!