Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a démon idézések hátrányai?

Sveronikaeva kérdése:

Mi a démon idézések hátrányai?

Figyelt kérdés
csak kérdezem nem akarok démont idézni

2014. márc. 21. 14:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20-as, miért fontos az istenhit? Te igaznak gondolod, mi, ateisták pedig hamisnak. Te nevethetsz, hogy mi a halálunk után LEHET, hogy egy rossz helyre kerülünk, mi pedig nevethetünk azon, hogy te bedőlsz annak, amit mi ostobaságnak tartunk, ezzel BIZTOSAN pazarolva az idődet, és a pénzedet, amit inkább adományozhatnál éhező árva gyerekeknek, vagy hagyhatnél az örököseidre. Mindannyian nevethetünk valami. A különbség, hogy több keresztény ágazat szerint sem feltétlenül szükséges az életbeni istenhit ahhoz, hogy a túlvilágon bármi is legyen, míg a mi szemünkben biztos pazarló vagy. De a lényeg, hogy te ne győzködj minket a hitedről, és mi sem fogunk ellened érvelni. Bár nem értem, hogy minek kell provokálni az embereket a rossz tudásod miatt(ezalatt a 'szkeptikus" szó félreértelmezését értem).

névte2en

2014. márc. 28. 21:55
 22/23 anonim válasza:

21-es félreértesz. Én jártam szeánszon és számomra meggyőző, viszont én is ateista vagyok.

A válaszom a hívőknek szólt, akik kételkednek a szellemidézésban.

2014. márc. 29. 06:24
 23/23 anonim válasza:
nincsenek démonok max film vagy játékban
2014. ápr. 8. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!