Mi a démon idézések hátrányai?
20-as, miért fontos az istenhit? Te igaznak gondolod, mi, ateisták pedig hamisnak. Te nevethetsz, hogy mi a halálunk után LEHET, hogy egy rossz helyre kerülünk, mi pedig nevethetünk azon, hogy te bedőlsz annak, amit mi ostobaságnak tartunk, ezzel BIZTOSAN pazarolva az idődet, és a pénzedet, amit inkább adományozhatnál éhező árva gyerekeknek, vagy hagyhatnél az örököseidre. Mindannyian nevethetünk valami. A különbség, hogy több keresztény ágazat szerint sem feltétlenül szükséges az életbeni istenhit ahhoz, hogy a túlvilágon bármi is legyen, míg a mi szemünkben biztos pazarló vagy. De a lényeg, hogy te ne győzködj minket a hitedről, és mi sem fogunk ellened érvelni. Bár nem értem, hogy minek kell provokálni az embereket a rossz tudásod miatt(ezalatt a 'szkeptikus" szó félreértelmezését értem).
névte2en
21-es félreértesz. Én jártam szeánszon és számomra meggyőző, viszont én is ateista vagyok.
A válaszom a hívőknek szólt, akik kételkednek a szellemidézésban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!